Aanbieding!

Donker Gerookt Eiken C50419

72.58 22.98 per m2

✓ Goedkoop

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Sterke toplaag

✓ Goede kwaliteit

✓ 25 jaar garantie

✓ Vocht bestendig

m2

Bekijk verlanglijst
Categorieën , SKU: C50419

Beschrijving

Een mooie, donker gerookte eiken PVC vloer is een goede keuze voor uw woning, kantoor, etc. Door de sterke slijt- en toplaag is deze geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Doordat de PVC vloer tegen vocht kan, kan deze zeker geplaatst worden in vochtige ruimtes. Denk hierbij aan een badkamer, keuken of niet geïsoleerde ruimtes. Door het klik systeem in de planken is de vloer ook eenvoudig zelf te leggen. Bij de vloer wordt een bijpassende ondervloer geleverd die u over de originele vloer kunt plaatsen en dan kan het leggen van de vloer beginnen. De vloer heeft verder mooie, diepe kleurnuances en maar liefst 25 jaar garantie. Om uw vloer mooi te houden en de levensduur van uw vloer te verlengen, raden wij u aan om gebruik te maken van onze PVC onderhoudset. In deze set zit echt alles wat je nodig hebt om uw PVC vloer als nieuw te houden!

Voor dat u begint met het leggen van uw gloednieuwe, goedkope PVC vloer, is een goede ondervloer zeer belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren waar u uit kunt kiezen:

De Rubberen ondervloer is een ondervloer die oneffenheden opvangt tot en met 2 mm. De ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming, is gemakkelijk te leggen en op maat te maken. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar redelijk egaal (oneffenheden niet groter dan 2 mm) en hard is. De vloer bestaat 100% uit rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Deze ondervloer past bij iedere PVC klik vloer en is van hoogwaardige kwaliteit.

De Redflor ondervloer is een ondervloer die wordt geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat en wordt daardoor vaak geplaatst in appartementen of woningen waarbij dat een vereiste is. Deze ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en te plaatsen. Deze ondervloer is te plaatsen op harde ondergronden waarbij de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm. Waar de ondergrond precies uit bestaat, maakt in principe niet uit als de ondergrond maar verhard is en niet veert. De Redflor ondervloer kan prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Voor de randafwerking kunt u gebruik maken van plinten, hier hebben we 2 keuzes in. U kunt kiezen uit een platte, PVC plakplint. Klik hier voor een bijpassende kleur. De andere mogelijkheid is een witte, opstaande MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Beide mogelijkheden zijn gemakkelijk zelf te bevestigen en op maat te maken.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC