Aanbieding!

Donker Gerookt Eiken C50419

72.58 22.98 per m2

Deze slijtvaste pvc-vloer heeft een voelbare houtstructuur en is daardoor niet van echt hout te onderscheiden. De vloer heeft een lange levensduur en is voorzien van een sterke klikverbinding. Dit klik-pvc kun je over een ondervloer met vloerverwarming leggen. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluidsdempend en vochtbestendig.

m2

Bekijk verlanglijst
Categorieën , SKU: C50419

Beschrijving

Donker Gerookt Eiken

Een mooie, donker gerookte eiken PVC vloer is een goede keuze voor uw woning, kantoor, etc. Door de sterke slijt- en toplaag is deze geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Doordat de PVC vloer tegen vocht kan, kan deze zeker geplaatst worden in vochtige ruimtes. Denk hierbij aan een badkamer, keuken of niet geïsoleerde ruimtes. Door het klik systeem in de planken is de vloer ook eenvoudig zelf te leggen. Bij de vloer wordt een bijpassende ondervloer geleverd die u over de originele vloer kunt plaatsen en dan kan het leggen van de vloer beginnen. De vloer heeft verder mooie, diepe kleurnuances en maar liefst 25 jaar garantie.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur, is de volgende werkdag geleverd
  •   Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming
  •   Snel en eenvoudig te leggen met het nieuwste kliksysteem
  •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Voor dat u begint met het leggen van uw gloednieuwe, goedkope PVC vloer, is een goede ondervloer zeer belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren waar u uit kunt kiezen:

De Rubberen ondervloer is een ondervloer die oneffenheden opvangt tot en met 2 mm. De ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming, is gemakkelijk te leggen en op maat te maken. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar redelijk egaal (oneffenheden niet groter dan 2 mm) en hard is. De vloer bestaat 100% uit rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Deze ondervloer past bij iedere PVC klik vloer en is van hoogwaardige kwaliteit.

De Redflor ondervloer is een ondervloer die wordt geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat en wordt daardoor vaak geplaatst in appartementen of woningen waarbij dat een vereiste is. Deze ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en te plaatsen. Deze ondervloer is te plaatsen op harde ondergronden waarbij de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm. Waar de ondergrond precies uit bestaat, maakt in principe niet uit als de ondergrond maar verhard is en niet veert. De Redflor ondervloer kan prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Plint PVC

Voor de randafwerking kunt u gebruik maken van plinten, hier hebben we 2 keuzes in. U kunt kiezen uit een platte, PVC plakplint. Klik hier voor een bijpassende kleur. De andere mogelijkheid is een witte, opstaande MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Beide mogelijkheden zijn gemakkelijk zelf te bevestigen en op maat te maken.

Onderhoud
Wij adviseren je om je nieuwe PVC-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe PVC-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je PVC? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC