Aanbieding!

Dubbel Gerookt Eiken C30515

72.58 18.98 per m2

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ 15 jaar garantie

✓ Waterbestendig

✓ Zelf te leggen

✓ Geschikt voor vloerverwarming

m2

Categorieën , SKU: C30515

Beschrijving

De droomvloer voor uw woning! Een schitterende PVC vloer met de kleurtinten van een dubbel gerookte eiken vloer. Door de zichtbare en voelbare houtstructuur in de bovenlaag van de PVC vloer is deze vrijwel niet van een echte houten vloer te onderscheiden. De sterke slijtlaag van de PVC vloer garandeert u van 15 jaar garantie. Deze vloer geeft u en warm gevoel én voelt ook nog eens warm aan, is in zijn geheel vocht bestendig en krast vrijwel niet. Ook door zijn uiterlijk is de vloer gemakkelijk te combineren met andere meubelen en/of kleurtinten. Momenteel voor een schitterende actieprijs van €15.69 pm2!

Om uw PVC vloer goed te kunnen reinigen én om de beschermlaag goed bij te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Een belangrijke aankoop voor uw vloer en verlengt de levensduur van uw PVC vloer.

Om uw PVC vloer goed te kunnen plaatsen, is de juiste ondervloer zeker belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren:

De rubberen ondervloer kan geplaatst worden over ondergronden met oneffenheden niet groter dan 2 mm zijn. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar hard is en redelijk egaal is. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming en is gemakkelijk zelf om maat te snijden. De ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB.

De Redflor ondervloer wordt standaard geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat. Deze ondervloer is dan ook goed geschikt voor appartementen of woningen waarbij een 10 DB geluidsreductie certificaat noodzakelijk is. De ondervloer is gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te snijden. De ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden tot en met 2 mm, het maakt hierbij niet uit of de ondergrond van beton of tegels is, als de ondergrond maar hard is en niet veert! De Redflor ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Om uw PVC vloer helemaal goed af te werken, kunt u bij de randen van de PVC vloer kiezen voor een plint. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een opstaande, witte MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.4 cm
Pakinhoud

2.20 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Klik PVC