Aanbieding!

Eiken Bruin C30313

60.48 18.98 per m2

✓ Warme kleurtint

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Gemakkelijk zelf te leggen

✓ Voelbare houtstructuur

✓ Duurzaam

✓ Goedkoop

✓ Laagste prijs garantie

m2

Categorieën , SKU: C30313

Beschrijving

Deze sprekende bruine PVC vloer valt zeker onder de categorie ‘warme kleurtinten’. Deze warme kleur fleurt de ruimte zeker op. Door het klik systeem waar de planken over beschikken is het zeer gemakkelijk om deze vloer zelf te leggen, ideaal! In de PVC planken zit een voelbare structuur om zo de echtheid van een eiken vloer te ervaren. Ondanks de structuur is de vloer enorm makkelijk schoon te maken, een natte doek of dweil is zeker voldoende. Ook is de vloer krasvast en verkleurd de vloer niet door bijvoorbeeld daglicht/zonlicht. Wilt u dus graag een warme, bruine PVC vloer die u gemakkelijk en snel zelf kunt leggen? Kiest u dan voor de Eiken Bruin C30313!

Om uw PVC klik vloer als nieuw te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Indien u de set goed gebruikt, gaat uw vloer zeker langer mee!

Voor het plaatsen van de PVC vloer is het zeer belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt. We hebben 2 soorten ondervloer:

De Rubberen ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm. Deze is gemakkelijk zelf uit te rollen en op maat te maken. U kunt deze ondervloer dus bij vele ondergronden gebruiken, als de vloer maar redelijk egaal is. Deze ondervloer kan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie verplicht is. Ook deze ondervloer is gemakkelijk zelf te leggen en op maat te maken. De Redflor is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal van de ondergrond maakt in principe niet uit, als de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm en de ondergrond hard is.

Voor de randafwerking van uw PVC klik vloer, werken wij altijd met PVC plak plinten of witte, opstaande MDF plinten. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. De witte opstaande MDF plint hebben we in 3 hoogtes namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.4 cm
Pakinhoud

2.20 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Klik PVC