Aanbieding!

Honing Eiken C30111

60.48 18.98 per m2

✓ Onderhoudsvriendelijk

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Goedkoop

✓ Vochtbestendig

✓ Geluidsarm

✓ Geschikt voor vloerverwarming

m2

Categorieën , SKU: C30111

Beschrijving

Een slijtvaste PVC vloer die gemakkelijk zelf te leggen is? Dat is de PVC vloer Honing Eiken 11-C301. Dit is een economische vloer met een sterke klikverbinding waardoor de vloer gemakkelijk zelf te leggen is, een groot voordeel! Door de voelbare houtstructuur lijkt de PVC vloer net een echte houten vloer. Doordat de vloer bestaat uit kunststof materiaal, is de vloer gemakkelijk te onderhouden, geluidsarm en volledig vocht bestendig. Ook is deze klik PVC vloer geschikt om gelegd te worden over een ondervloer met vloerverwarming. De vloer is geschikt voor zeer intensief gebruik en is momenteel verkrijgbaar voor een strakke prijs!

Om uw PVC klik vloer als nieuw te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Indien u de set goed gebruikt, gaat uw vloer zeker langer mee!

Voor het plaatsen van de PVC vloer is het zeer belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt. We hebben 2 soorten ondervloer:

De Rubberen ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm. Deze is gemakkelijk zelf uit te rollen en op maat te maken. U kunt deze ondervloer dus bij vele ondergronden gebruiken, als de vloer maar redelijk egaal is. Deze ondervloer kan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie verplicht is. Ook deze ondervloer is gemakkelijk zelf te leggen en op maat te maken. De Redflor is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal van de ondergrond maakt in principe niet uit, als de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm en de ondergrond hard is.

Voor de randafwerking van uw PVC klik vloer, werken wij altijd met PVC plak plinten of witte, opstaande MDF plinten. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. De witte opstaande MDF plint hebben we in 3 hoogtes namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.4 cm
Pakinhoud

2.20 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Klik PVC