Aanbieding!

Licht Eiken D3022

60.48 9.98 per m2

✓Laagste prijs garantie

✓Slijtlaag 0.3 mm

✓Extreem goedkoop

✓Slijtvast

✓Milieuvriendelijk

✓ 15 Jaar garantie

✓Waterbestendig

m2

Categorieën , SKU: D3022

Beschrijving

Deze kwalitatief hoogwaardige PVC vloer is de ideale vloer voor in uw woning. De PVC vloer Licht eiken D3022 lijkt levensecht door de prachtige houten uitstraling. Een vloer met een lange levensduur en een enorm aantrekkelijke prijs. Door de houtstructuur is deze licht gekleurde PVC vloer amper van het echt te onderscheiden. Een PVC vloer zoals deze heeft ontelbaar veel voordelen, zo is de vloer gemakkelijk te onderhouden, watervast en geluiddempend. Ook is de Licht eiken D3022 milieuvriendelijk en ijzersterk zodat de vloer enorm lang mee gaat. Vanwege de goede kwaliteit, beschikt deze vloer over een garantie van 15 jaar.

Om uw PVC vloer als nieuw te houden, adviseren wij u een PVC onderhoudset. In deze set zit alles wat je nodig bent om uw PVC vloer zo mooi mogelijk te houden en te beschermen. Zeker een goede aankoop voor uw PVC vloer!

Om uw PVC vloer zo goed mogelijk te kunnen plaatsen, is een goede ondergrond noodzakelijk. De ondergrond moet namelijk geëgaliseerd worden voordat de PVC vloer erop geplakt wordt. Hiervoor zou eerst primer aangebracht moeten worden op de ondergrond en daarna kan de gemixte egaline er overheen gesmeerd worden. Zodra de vloer zo egaal is als een spiegel en 48 uur gedroogd heeft, kan de PVC vloer erop geplakt worden. We hebben de volgende producten voor de verschillende ondergronden op een rijtje gezet:

 • Ondergrond beton of cementdekvloer:
  • Primer Plus Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondervloer. Deze primer is sneldrogend en gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Egaline Pallmann kunt u gebruiken voor het egaal maken van uw betonnen/cementdek vloer. Deze egaline kunt u gebruiken bij absorberende ondervloeren.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.
 • Ondergronden als: tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc:
  • Primer Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondergrond. Deze primer staat ook wel bekend als de renovatie primer aangezien deze primer gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen van de ondergrond verminderd. Deze primer is simpel aan te brengen met een roller.
  • Gips Egaline Pallmann is speciaal ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. Deze egaline is PH-neutraal en kan grote hoogtes opvullen.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.

Voor de randafwerking voor uw PVC vloer kunt u kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor uw bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122.9 × 23.8 × 0.2 cm
Pakinhoud

4.06 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Dryback PVC