Aanbieding!

Licht Eiken D3022

60.48 9.98 per m2

Deze slijtvaste pvc-vloer heeft een voelbare houtstructuur en is daardoor niet van echt hout te onderscheiden. De vloer heeft een lange levensduur. Omdat de vloer wordt verlijmd aan de ondergrond, is deze vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluiddempend en vochtbestendig.

m2

Categorieën , SKU: D3022

Beschrijving

Licht Eiken

Deze kwalitatief hoogwaardige PVC-vloer is de ideale vloer voor in je woning. De PVC-vloer lijkt levensecht door de prachtige houten uitstraling. Een vloer met een lange levensduur en een enorm aantrekkelijke prijs. Door de houtstructuur is deze licht gekleurde PVC-vloer amper van het echt te onderscheiden. Een PVC-vloer zoals deze heeft veel voordelen. Zo is de vloer gemakkelijk te onderhouden, vochtbestendig en geluiddempend. Ook is de vloer milieuvriendelijk en ijzersterk zodat de vloer lang mee gaat. Vanwege de goede kwaliteit beschikt deze vloer over een garantie van 15 jaar.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

 •   Voor 13.00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd
 •   Geschikt voor vloerverwarming
 •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Om je PVC-vloer zo goed mogelijk te kunnen plaatsen, is een goede ondergrond noodzakelijk. De ondergrond moet namelijk geëgaliseerd worden voordat de PVC vloer erop geplakt wordt. Hiervoor zou eerst primer aangebracht moeten worden op de ondergrond en daarna kan de gemixte egaline er overheen gesmeerd worden. Zodra de vloer zo egaal is als een spiegel en 48 uur gedroogd heeft, kan de PVC-vloer erop geplakt worden. We hebben de volgende producten voor de verschillende ondergronden op een rijtje gezet:

 • Ondergrond beton of cementdekvloer:
  • Primer Plus Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondervloer. Deze primer is sneldrogend en gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Egaline Pallmann kunt u gebruiken voor het egaal maken van uw betonnen/cementdek vloer. Deze egaline kunt u gebruiken bij absorberende ondervloeren.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.
 • Ondergronden als: tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc:
  • Primer Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondergrond. Deze primer staat ook wel bekend als de renovatie primer aangezien deze primer gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen van de ondergrond verminderd. Deze primer is simpel aan te brengen met een roller.
  • Gips Egaline Pallmann is speciaal ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. Deze egaline is PH-neutraal en kan grote hoogtes opvullen.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.

Plint PVC

Voor de randafwerking voor je nieuwe vloer kan je kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor uw bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Onderhoud:
Wij adviseren je om je nieuwe pvc-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe pvc-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld = is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je pvc-vloer? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 122.9 × 23.8 × 0.2 cm
Pakinhoud

4.06 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Dryback PVC