Aanbieding!

Licht Grijs Eiken C50217

72.58 22.98 per m2

✓ Laagste prijs garantie

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Waterbestendig

✓ Duurzaam

✓ Hoge kwaliteit

✓ Milieuvriendelijk

m2

Categorieën , SKU: C50217

Beschrijving

Vanwege het gemakkelijke kliksysteem, is het leggen van een PVC vloer nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze vloer is niet alleen prachtig voor het oog, maar voelt ook nog lekker warm aan. Door het kliksysteem kan de vloer eenvoudig en gemakkelijk zelf geplaatst worden. Deze Licht Grijs Eiken C50217 is een ijzersterke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm en zou geplaatst moeten worden op de meegeleverde ondervloer. De PVC vloer is volledig waterdicht en kan daardoor prima geplaatst worden in een badkamer of keuken. En als laatste pluspunt krijgt u 25 jaar garantie op deze prachtvloer! Om uw PVC vloer goed te kunnen reinigen én om de beschermlaag goed bij te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Een belangrijke aankoop voor uw vloer en verlengt de levensduur van uw PVC vloer.

Om uw PVC vloer goed te kunnen plaatsen, is de juiste ondervloer zeker belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren:

De rubberen ondervloer kan geplaatst worden over ondergronden met oneffenheden niet groter dan 2 mm zijn. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar hard is en redelijk egaal is. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming en is gemakkelijk zelf om maat te snijden. De ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB.

De Redflor ondervloer wordt standaard geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat. Deze ondervloer is dan ook goed geschikt voor appartementen of woningen waarbij een 10 DB geluidsreductie certificaat noodzakelijk is. De ondervloer is gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te snijden. De ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden tot en met 2 mm, het maakt hierbij niet uit of de ondergrond van beton of tegels is, als de ondergrond maar hard is en niet veert! De Redflor ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Om uw PVC vloer helemaal goed af te werken, kunt u bij de randen van de PVC vloer kiezen voor een plint. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een opstaande, witte MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC