Aanbieding!

Licht Grijs Eiken C50217

72.58 22.98 per m2

Deze slijtvaste PVC-vloer heeft de look & feel van een echte houten vloer. Dit komt door de houtstructuur die bewust is aangebracht. De vloer heeft een lange levensduur en is voorzien van een sterke klikverbinding. Dit klik-PVC kun je over een ondervloer met vloerverwarming leggen. Doordat de vloer van kunststof is gemaakt is deze makkelijk te onderhouden, geluiddempend en vochtbestendig.

m2

Categorieën , SKU: C50217

Beschrijving

Licht Grijs Eiken

Vanwege het kliksysteem is het leggen van een PVC-vloer nog nooit zo gemakkelijk geweest. Deze vloer is niet alleen prachtig voor het oog, maar voelt ook nog lekker warm aan. Deze Licht Grijs Eiken C50217 is een ijzersterke vloer met een slijtlaag van 0,55 mm en is volledig waterdicht. Daardoor kan de vloer ook geplaatst worden in de keuken of badkamer. Daarnaast krijg je 25 jaar garantie op deze prachtvloer! Om je PVC-vloer goed te kunnen reinigen én om de beschermlaag goed bij te houden, raden wij aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Een belangrijke aankoop voor je vloer waarmee je de levensduur van je vloer aanzienlijk verlengt.

Plus- en minpunten
Volgens onze specialist 

  •   Voor 13.00 uur, is de volgende werkdag geleverd
  •   Deze vloer is geschikt voor vloerverwarming
  •   Snel en eenvoudig te leggen met het nieuwste kliksysteem
  •   15 jaar garantie

Ondervloer PVC

Om je PVC-vloer goed te kunnen plaatsen, is de juiste ondervloer zeker belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren:

De rubberen ondervloer kan geplaatst worden over ondergronden met oneffenheden niet groter dan 2 mm zijn. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar hard is en redelijk egaal is. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming en is gemakkelijk zelf om maat te snijden. De ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB.

De Redflor ondervloer wordt standaard geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat. Deze ondervloer is dan ook goed geschikt voor appartementen of woningen waarbij een 10 DB geluidsreductie certificaat noodzakelijk is. De ondervloer is gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te snijden. De ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden tot en met 2 mm, het maakt hierbij niet uit of de ondergrond van beton of tegels is, als de ondergrond maar hard is en niet veert! De Redflor ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Plint PVC

Om je PVC-vloer helemaal goed af te werken, kan je bij de randen van de PVC-vloer kiezen voor een plint. Klik hier voor een bijpassende PVC-plakplint. Ook kan je kiezen voor een opstaande, witte MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes 6 cm8 cm en 12 cm.

Onderhoud
Wij adviseren je om je nieuwe PVC-vloer te onderhouden met onze onderhoudset. Dit zorgt ervoor dat je de levensduur van de vloer verlengt.

Bestel je nieuwe PVC-vloer direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld, is de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je PVC? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC