Aanbieding!

Licht Vergrijsd Eiken C30414

60.48 18.98 per m2

✓ Hoge kwaliteit

✓ Water bestendig

✓ Slijtlaag 0.3 mm

✓ Licht vergrijsd

✓ Duurzaam

m2

Categorieën , SKU: C30414

Beschrijving

De kwaliteit van deze vloer is zeer hoog. Met een slijtlaag van maar liefst 0.3 mm is deze vloer geschikt voor intensief huishoudelijk- en kantoorgebruik. Door de warme grijstinten die in de vloer verwerkt zitten, kan de vloer vrijwel in elke ruimte geplaatst worden. Ook is de vloer gemakkelijk zelf te plaatsen, vanwege het klik systeem. Zo kunt u zelf, met alleen een stanleymes, de gehele vloer plaatsen. De Licht Vergrijsde Eiken PVC vloer heeft een voelbare hout nerf en lijkt daardoor precies op een parket vloer. Vele voordelen en een lage prijs, dat wil toch iedereen?

Om uw PVC klik vloer als nieuw te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Indien u de set goed gebruikt, gaat uw vloer zeker langer mee!

Voor het plaatsen van de PVC vloer is het zeer belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt. We hebben 2 soorten ondervloer:

De Rubberen ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm. Deze is gemakkelijk zelf uit te rollen en op maat te maken. U kunt deze ondervloer dus bij vele ondergronden gebruiken, als de vloer maar redelijk egaal is. Deze ondervloer kan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie verplicht is. Ook deze ondervloer is gemakkelijk zelf te leggen en op maat te maken. De Redflor is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal van de ondergrond maakt in principe niet uit, als de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm en de ondergrond hard is.

Voor de randafwerking van uw PVC klik vloer, werken wij altijd met PVC plak plinten of witte, opstaande MDF plinten. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. De witte opstaande MDF plint hebben we in 3 hoogtes namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.4 cm
Pakinhoud

2.20 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Klik PVC