Aanbieding!

Natuurlijke Eik C50116

72.58 22.98 per m2

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Hotelkwaliteit

✓ Waterdicht

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Slijtvast

✓ Goedkoop

m2

Categorieën , SKU: C50116

Beschrijving

Deze Natuurlijke Eik C50116 PVC beschikt over een extreem hoge kwaliteit. Dit is nu echt hotel- en project kwaliteit. Op deze vloer krijgt u dan ook maar liefst 25 jaren garantie voor een aantrekkelijke, actie prijs! Door de natuurlijke kleurnuances straalt deze vloer rust uit en oogt de vloer als een parket vloer. Deze Natuurlijke Eik C50116 is zelf snel en gemakkelijk te leggen door het kliksysteem. Ook is de vloer volledig waterdicht en gaat daardoor niet bol staan of krom trekken. Om uw PVC vloer goed te kunnen reinigen én om de beschermlaag goed bij te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Een belangrijke aankoop voor uw vloer en verlengt de levensduur van uw PVC vloer.

Om uw PVC vloer goed te kunnen plaatsen, is de juiste ondervloer zeker belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren:

De rubberen ondervloer kan geplaatst worden over ondergronden met oneffenheden niet groter dan 2 mm zijn. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar hard is en redelijk egaal is. Deze ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming en is gemakkelijk zelf om maat te snijden. De ondervloer bestaat uit 100% samengeperst rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB.

De Redflor ondervloer wordt standaard geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat. Deze ondervloer is dan ook goed geschikt voor appartementen of woningen waarbij een 10 DB geluidsreductie certificaat noodzakelijk is. De ondervloer is gemakkelijk zelf te plaatsen en op maat te snijden. De ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden tot en met 2 mm, het maakt hierbij niet uit of de ondergrond van beton of tegels is, als de ondergrond maar hard is en niet veert! De Redflor ondervloer kan prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Om uw PVC vloer helemaal goed af te werken, kunt u bij de randen van de PVC vloer kiezen voor een plint. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. Ook kunt u kiezen voor een opstaande, witte MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC