Aanbieding!

Pijnboom Grijs C50318

72.58 22.98 per m2

✓ Rustieke vloer

✓ Goede kwaliteit

✓ Laagste prijs garantie

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Slijtvast

✓ Waterbestendig

m2

Categorieën , SKU: C50318

Beschrijving

Deze pijnboom Grijs C50318 is een geweldige keuze voor in uw interieur. Door het kliksysteem is hij eenvoudig en snel zelf aan te leggen. De Pijnboom Grijs C50318 PVC vloer is een klik PVC vloer die geleverd wordt samen met een ondervloer. De ondervloer kan over de betonnen of houten ondervloer geplaatst worden en dan kan het leggen beginnen! Deze PVC vloer heeft schitterende natuurlijke kleur tinten en past zich daardoor aan elke ruimte aan. Deze klik PVC is helemaal vochtbestendig en heeft een sterke slijtlaag van 0,55 mm. De PVC vloer wordt bovendien geleverd met 25 jaar garantie. Al met al een schitterende vloer voor een lage prijs! Om uw vloer mooi te houden en de levensduur van uw vloer te verlengen, raden wij u aan om gebruik te maken van onze PVC onderhoudset. In deze set zit echt alles wat je nodig hebt om uw PVC vloer als nieuw te houden!

Voor dat u begint met het leggen van uw gloednieuwe, goedkope PVC vloer, is een goede ondervloer zeer belangrijk. We hebben 2 soorten ondervloeren waar u uit kunt kiezen:

De Rubberen ondervloer is een ondervloer die oneffenheden opvangt tot en met 2 mm. De ondervloer kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming, is gemakkelijk te leggen en op maat te maken. Het materiaal van de ondergrond maakt niet uit, als de ondergrond maar redelijk egaal (oneffenheden niet groter dan 2 mm) en hard is. De vloer bestaat 100% uit rubber en heeft een geluidsreductie van 10 DB. Deze ondervloer past bij iedere PVC klik vloer en is van hoogwaardige kwaliteit.

De Redflor ondervloer is een ondervloer die wordt geleverd met een 10 DB geluidsreductie certificaat en wordt daardoor vaak geplaatst in appartementen of woningen waarbij dat een vereiste is. Deze ondervloer is gemakkelijk zelf op maat te maken en te plaatsen. Deze ondervloer is te plaatsen op harde ondergronden waarbij de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm. Waar de ondergrond precies uit bestaat, maakt in principe niet uit als de ondergrond maar verhard is en niet veert. De Redflor ondervloer kan prima gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Voor de randafwerking kunt u gebruik maken van plinten, hier hebben we 2 keuzes in. U kunt kiezen uit een platte, PVC plakplint. Klik hier voor een bijpassende kleur. De andere mogelijkheid is een witte, opstaande MDF plint. Deze hebben we in de hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Beide mogelijkheden zijn gemakkelijk zelf te bevestigen en op maat te maken.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.5 cm
Pakinhoud

1.68 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Klik PVC