Aanbieding!

Puur Eiken C30212

60.48 18.98 per m2

✓ IJzersterk

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Sterke slijtlaag

✓ Vochtbestendig

✓ Vrijwel geen contact geluid

✓ Goedkoop

 

m2

Categorieën , SKU: C30212

Beschrijving

Een bijzondere, prachtige vloer wil iedereen. U bent hier aan het juiste adres! Bekijk de ‘Puur Eiken C30212’ en laat u verrassen door de vele voordelen van de vloer. Zo de bestaat de vloer uit polyvinylchloride, dat is kunststof. Hierdoor is de vloer gemakkelijk schoon te maken en enorm hygiënisch. De Puur Eiken is een klik PVC, dit betekenend dat alle planken van de vloer beschikken over een klik verbinding waardoor de vloer gemakkelijk zelf in elkaar te klikken is. Zo kunt u direct optimaal gebruik maken van uw nieuwe vloer. De slijtlaag van deze klik PVC is 0,3 en dat is geschikt voor intensief gebruik en garandeert u van 15 jaar garantie!

Om uw PVC klik vloer als nieuw te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van de PVC onderhoudset. Indien u de set goed gebruikt, gaat uw vloer zeker langer mee!

Voor het plaatsen van de PVC vloer is het zeer belangrijk dat u de juiste ondervloer gebruikt. We hebben 2 soorten ondervloer:

De Rubberen ondervloer is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm. Deze is gemakkelijk zelf uit te rollen en op maat te maken. U kunt deze ondervloer dus bij vele ondergronden gebruiken, als de vloer maar redelijk egaal is. Deze ondervloer kan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

De Redflor ondervloer is ideaal voor appartementen of woningen waar een certificaat met 10 DB geluidsreductie verplicht is. Ook deze ondervloer is gemakkelijk zelf te leggen en op maat te maken. De Redflor is geschikt voor ondergronden met oneffenheden t/m 2 mm en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Het materiaal van de ondergrond maakt in principe niet uit, als de oneffenheden niet groter zijn dan 2 mm en de ondergrond hard is.

Voor de randafwerking van uw PVC klik vloer, werken wij altijd met PVC plak plinten of witte, opstaande MDF plinten. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. De witte opstaande MDF plint hebben we in 3 hoogtes namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Afmetingen 122 × 22.9 × 0.4 cm
Pakinhoud

2.20 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Klik PVC