Aanbieding!

Robuust Eiken D5038

72.58 13.98 per m2

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Goedkoop

✓ Laagste prijs garantie

✓ Sterke slijtlaag

✓ Project kwaliteit

✓ Geen contact geluid

m2

Categorieën , SKU: D5038

Beschrijving

Wilt u graag een vloer die van zichzelf spreekt? Een vloer met karakter? Dan hebben we hier de Robuust Eiken D5038. Een geweldige, robuuste PVC vloer die in zijn geheel geplaatst kan worden op de geëgaliseerde, betonnen ondervloer. Dit wordt ook wel de dryback versie van het PVC genoemd. Deze vloer heeft veel mooie, lichte kleurtinten en ondertussen ook behoorlijk veel noesten en bewerkingen. Deze vloer kunt u vrijwel niet onderscheiden van een echte houten vloer. Deze vloer kan naadloos aan elkaar geplaatst worden, waardoor de vloer een mooi geheel wordt. PVC vloeren zijn vocht bestendig en werken daardoor niet en ook is er vrijwel geen contact geluid. Veel voordelen voor een robuuste pvc vloer voor gegarandeerd de laagste prijs!

U bent natuurlijk zuinig op uw PVC vloer en u wilt dat de vloer zo lang mogelijk mee gaat. Wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van onze PVC Onderhoudset. In deze set zit alles wat u nodig bent om uw vloer schoon en mooi te houden! Echt een prioriteit voor uw PVC vloer!

Deze PVC vloer is een verlijmbare PVC vloer, dat houdt in dat de vloer volledig verlijmd moet worden op de ondergrond. Hiervoor moet nog wel iets gebeuren met de ondergrond, hij moet namelijk geëgaliseerd worden. Zou u de vloer plaatsen op een niet-egale ondergrond, is de kans enorm groot dat de vloer kapot gelopen wordt en dat is natuurlijk niet de bedoeling! Als eerst zou u moeten kijken wat uw ondergrond is, daarna zou de juiste primer aangebracht kunnen worden. Daarna kan de gemixte egaline geplaatst worden en als dat volledig gedroogd is kan de PVC lijm en de vloer aangebracht worden. Lees hieronder welke producten bij uw ondergrond horen:

 • Ondergrond ➡Beton of een cementdekvloer.
  • Primer Plus Pallman – De perfecte primer voor uw betonnen ondervloer/ cementdekvloer. De primer is gemakkelijk aan te brengen met een roller en droogt snel, namelijk al binnen 3o minuten. De primer moet aangebracht worden voor een betere hechting van van de egaline en de ondergrond.
  • Egaline Pallmann – Kan worden gebruikt voor het egaal maken van uw ondergrond. Is gemakkelijk zelf te mixen en te verspreiden over de ondergrond. Speciaal ontworpen voor ondergronden die absorberend zijn.
  • PVC Lijm Pallmann: De ideale lijm om uw PVC vloer mee te verlijmen. Een ijzersterke lijmcombinatie wat gebruikt kan worden bij alle soorten PVC vloeren. Deze PVC lijm kan gemakkelijk zelf aangebracht worden en is licht verstrijkbaar.
 • Ondergrond ➡ Tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc.
  • Primer Pallman – De welbekende renovatie primer. Deze primer is speciaal ontworpen voor ondergronden die oneffen zijn. Deze primer is gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller en verminderd het absorptievermogen. De primer zorgt voor een betere hechting tussen de ondergrond en egaline.
  • Gips Egaline Pallmann ➡ Deze egaline is speciaal ontworpen voor ondergronden die oneffen zijn en kunnen grote oneffenheden opvullen. Deze egaline wordt gebruikt bij ondergronden die niet absorberend of calciumsulfaatgebonden zijn.
  • PVC Lijm Pallmann: De ideale lijm om uw PVC vloer mee te verlijmen. Een ijzersterke lijmcombinatie wat gebruikt kan worden bij alle soorten PVC vloeren. Deze PVC lijm kan gemakkelijk zelf aangebracht worden en is licht verstrijkbaar.

Als laatste de afwerking langs de randen van de PVC vloer. Hier kunt u dan kiezen voor een PVC plakplint of een witte opstaande plint. Klik hier voor een bijpassende PVC plakplint. De witte opstaande plint hebben wij in drie mogelijkheden: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122.9 × 23.8 × 0.25 cm
Pakinhoud

3.51 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Dryback PVC