Aanbieding!

Vintage Eiken D5027

72.58 13.98 per m2

✓ Projectkwaliteit

✓ Laagste prijs

✓ Hygiënisch

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Geluiddempend

✓ Duurzaam

m2

Categorieën , SKU: D5027

Beschrijving

De grijs tinten zijn momenteel erg populair. Gelukkig hebben wij verschillende grijze PVC vloeren om u zo volledig te kunnen voorzien van de modernste PVC vloeren. Hier hebben we de PVC vloer Vintage Eiken D5027. Een prachtige dryback PVC met een sterke slijtlaag van 0,55 mm. Echt project kwaliteit en is dus enorm sterk. Het onderhoudt van de vloer is ook enorm eenvoudig, een natte doek of dweil is al voldoende. De PVC vloer is in zijn geheel bestendig tegen water en/of vocht en zal dan ook nooit krom gaan trekken. De Vintage Eiken D5027 heeft een mooi, koel uiterlijk en is zeer gemakkelijk te combineren verdere kleurtinten.

Om uw PVC vloer op de juiste manier te onderhouden en te reinigen, raden wij u aan om een PVC onderhoudset af te nemen. In deze onderhoudset zit echt alles wat je nodig hebt om uw goedkope PVC vloer als nieuw en fris te houden! Dit is echt een aanrader en verlengt de levensduur van uw PVC vloer!

Deze PVC vloer moet volledig verlijmd worden op een egale, geëgaliseerde ondergrond. Dit is zeer belangrijk! Mocht de vloer namelijk op een oneffen ondergrond verlijmd worden, is de kans groot dat de vloer kapot gelopen wordt. Omdat te voorkomen, kunt u de vloer egaliseren. Hier hebben wij de beste producten voor. U begint namelijk met het primeren van de ondergrond, daarna kan de gemixte egaline aangebracht worden en zodra dat gedroogd is, kan de PVC lijm aangebracht worden en de PVC erop geplaatst worden. Voor de verschillende ondergronden hebben wij verschillende producten. Lees hieronder welke producten bij uw ondergrond passen:

 • Ondergrond van beton of een cementdekvloer:
  • Primer – Primer Plus Pallmann: Zorgt voor een goede hechting van het beton en de egaline. De primer is kant en klaar en kan gemakkelijk aangebracht worden met een roller. Dit is een sneldrogende primer, de droogtijd is namelijk 30 minuten!
  • Egaline – Egaline Pallmann: Kan gebruikt worden voor het egaal maken van uw betonnen/cementdekvloer. Deze egaline is speciaal ontworpen voor absorberende ondervloeren en is gemakkelijk in gebruik vanwege de goede vloeibaarheid.
  • Lijm – PVC Lijm Pallmann: Deze ijzersterke combinatie is de perfecte lijm om uw PVC vloer te verlijmen. Deze zeer licht verstrijkbare lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en kan gebruikt worden bij alle, verlijmbare PVC soorten.
 • Ondergrond van tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc.:
  • Primer – Primer Pallmann: Deze renovatie primer is speciaal ontworpen voor oneffen ondergronden. De primer zorgt ervoor dat de egaline goed hecht aan de ondergrond. Ook verminderd deze primer het absorptievermogen van de ondergrond. Deze primer is gemakkelijk aan te brengen met een roller.
  • Egaline – Gips Egaline Pallmann: De egaline die speciaal is ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. De egaline kan grote hoogtes opvullen en is PH-neutraal.
  • Lijm – PVC Lijm Pallmann: Deze ijzersterke combinatie is de perfecte lijm om uw PVC vloer te verlijmen. Deze zeer licht verstrijkbare lijm is gemakkelijk zelf aan te brengen en kan gebruikt worden bij alle, verlijmbare PVC soorten.

Dan de randafwerking. Bij een PVC vloer kunt u de randen afwerken met een plint, hier hebben we 2 keuzes in. U kunt kiezen uit een PVC plakplint, deze plint bestaat zelf ook uit 100% PVC. Klik hier voor de bijpassende kleur. Ook kunt u kiezen uit een witte MDF plint. Deze hebben we in 3 verschillende hoogtes, namelijk: 6 cm8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122.9 × 23.8 × 0.25 cm
Pakinhoud

3.51 m2

Slijtlaag

0.55 mm

Type

Dryback PVC