Aanbieding!

Visgraat PVC Landelijke Eik VP84

60.48 15.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Waterbestendig

✓ Slijtlaag 0.55 mm

✓ Hoogwaardige kwaliteit

✓ Visgraat PVC

m2

Beschrijving

Visgraat PVC Landelijke Eik VP84.

Op zoek naar een landelijke PVC vloer voor in uw woning voor gegarandeerd de laagste prijs? Bekijk dan deze schitterende visgraat PVC Landelijke Eik! Een unieke vloer die warmte uitstraalt! Met een slijtlaag van 0.55 mm gaat deze vloer zeker meer dan 25 jaar mee. Wij raden u wel aan om gebruik te maken van onze PVC onderhoudset. Als u goed gebruikt maakt van deze onderhoudset, gaat uw PVC vloer zeker langer mee. In deze set zitten alle producten die u nodig heeft om uw vloer goed te kunnen reinigen en de beschermlaag te behouden.

Ondergrond.

Dit is een verlijmbare PVC visgraat vloer en dat houdt in dat de vloer volledig verlijmd moet worden. U kunt de vloer het beste verlijmen op een geëgaliseerde ondergrond en hier heeft Vloeren.nl de juiste producten voor! Lees hieronder welke producten bij uw ondergrond horen:

Beton of cementdekvloer.

Stap 1: De ondergrond moet ingerold worden met primer. Primer is zeer belangrijk in het leg-proces, primer zorgt namelijk voor een betere hechting tussen de egaline en de ondergrond zodat de egaline goed en netjes opdroogt op de originele ondergrond.  De beste primer die u hiervoor kunt gebruiken is: Primer Plus Pallmann. De primer is snel en gemakkelijk aan te brengen met een roller.

Stap 2: Nadat de primer is aangebracht en gedroogd is, is het tijd voor de egaline. Met egaline kan de vloer volledig uitgevlakt worden. Bij een betonnen- of cementdekvloer ondergrond raden wij de Egaline Pallmann aan!

Stap 3: Als de egaline volledig is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Goede lijm is zeker belangrijk en wij raden aan om gebruik te maken van PVC Lijm Pallmann. IJzersterk en van hoogwaardige kwaliteit!

Tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating en dergelijke.

Stap 1: De ondergrond moet ingerold worden met primer. Primer is belangrijk voor de hechting tussen de egaline en de ondergrond. Aangezien de bovenstaande ondergronden veel kunnen verschillen van hoogte, is de renovatie primer de beste keuze, of terwijl: Primer Pallmann. Ook deze primer is gemakkelijk aan te brengen met een roller!

Stap 2: Na de primer, is het tijd voor de egaline. Aangezien de ondergronden anders zijn dan beton of een cementdekvloer, kunt u het beste gebruik maken van Gips Egaline Pallman. Een speciaal ontworpen egaline voor calciumsulfaatgebonden- of niet absorberende ondergronden.

Stap 3: Als de egaline volledig is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Goede lijm is zeker belangrijk en wij raden aan om gebruik te maken van PVC Lijm Pallmann. IJzersterk en van hoogwaardige kwaliteit!

Plinten.

Bij deze unieke PVC vloer horen uiteraard plinten. Klik hier voor een bijpassende plakplint! Heeft u liever een witte, opstaande plint? Die hebben we ook! Deze zijn te verkrijgen in 3 verschillende hoogtes, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.25 cm
Pakinhoud

1.78 m2

Slijtlaag

0.55 mm