Aanbieding!

Visgraat PVC Licht Eiken VP82

60.48 15.98 per m2

✓ Slijtlaag 0,55 mm

✓ Waterbestendig

✓ Moderne kleurtinten

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Visgraat patroon

m2

Beschrijving

Visgraat PVC Licht Eiken VP82.

Een PVC vloer is helemaal van deze tijd! Vrijwel alle nieuwbouw huizen nemen de moderne en prachtige keuze, niet alleen omdat het praktisch is! Een PVC vloer gaat namelijk meerdere 10 -tallen jaren mee en is ijzersterk. Ook is een PVC vloer hier voor een betaalbare prijs te krijgen én zijn deze echt prachtig. Bekijk deze visgraat PVC Licht Eiken, een unieke vloer in het visgraat verband. Een mooie patroonvloer die modern en tijdloos tegelijk is! Zeker een pluspunt, ook is deze vloer volledig waterbestendig. Om de vloer zo mooi mogelijk te houden, raden wij u aan om gebruik te maken van onze PVC onderhoudset. Deze set is zeker een aanwinst voor uw PVC vloer en zorgt voor een langere levensduur!

Ondergrond.

Dit is een verlijmbare PVC vloer en dat houdt in dat de vloer volledig verlijmd moet worden op een geëgaliseerde ondergrond. Vloeren.nl heeft hier de juiste producten voor, lees hieronder welke producten het beste bij uw ondergrond past:

Ondergrond: beton of cementdekvloer.

  • Stap 1: De ondergrond moet voorzien worden van Primer. Primer zorgt voor een betere hechting tussen de lijm en de ondergrond. De beste primer voor een betonnen of cementdekvloer ondergrond is Primer Plus Pallmann. De primer is gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Stap 2: Nadat de Primer is aangebracht, kan de egaline over de ondergrond uitgesmeerd worden en kan de vloer egaal gemaakt worden. Mocht u een betonnen- of cementdekvloer ondergrond hebben, kunt u gebruik maken van Egaline Pallmann. Deze egaline is speciaal voor absorberende ondergronden.
  • Stap 3: Nadat de egaline is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Hiervoor raden wij PVC Lijm Pallmann aan, deze lijm is speciaal ontworpen om PVC vloeren sterk en gemakkelijk te kunnen verlijmen.

Ondergrond: tegels, coating, natuursteen, anhydriet, hout en dergelijke:

  • Stap 1: De ondergrond moet voorzien worden van Primer. Primer zorgt voor een betere hechting tussen de lijm en de ondergrond. De geschikte primer voor de bovenstaande ondergronden, staat ook wel bekend als een ‘Renovatie Primer’ aangezien de Primer ook gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen verminderd. We hebben het hier over de Primer Pallman. Ook deze primer is gemakkelijk aan te brengen met een roller.
  • Stap 2: Nadat de Primer is aangebracht, kan de egaline uitgesmeerd worden en kan de ondergrond egaal gemaakt worden. Aangezien het niet om betonnen of een cementdekvloer ondergrond gaat, heeft u hier andere egaline voor nodig, namelijk: Gips Egaline Pallman. Deze Egaline is speciaal voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn.
  • Stap 3: Nadat de egaline is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Hiervoor raden wij PVC Lijm Pallmann aan, deze lijm is speciaal ontworpen om PVC vloeren sterk en gemakkelijk te kunnen verlijmen.

Plinten.

Bij deze prachtige vloer hebben we uiteraard ook plinten, hier hebben we 2 keuzes in: PVC plankplint of een opstaande MDF plint. Klik hier voor de bijpassende plakplint. Heeft u liever een witte, opstaande MDF plint? Deze hebben we in 3 hoogtes, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Gewicht 7.82 kg
Afmetingen 61 × 12.2 × 0.25 cm
Pakinhoud

1.78 m2

Slijtlaag

0.55 mm