Aanbieding!

Visgraat PVC Robuust Eiken VP80

60.48 15.98 per m2

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs

✓ Slijtlaag 0.55 mm

✓ IJzersterk

✓ Patroon vloer

m2

Bekijk verlanglijst

Beschrijving

Visgraat PVC Robuust Eiken VP80.

Deze prachtige PVC visgraat vloer is de PVC patroon vloer voor in uw woning of ruimte. Een mooie unieke PVC vloer die in het visgraat verband geplaatst kan worden. Door het prachtige kleurverschil tussen de planken, is de vloer amper te onderscheiden van een échte parket visgraat vloer. Met een slijtlaag van 0.55 is dit kwalitatief een hoogwaardige vloer.  Doordat de slijtlaag zo sterk is, gaat de vloer zeker vele jaren mee. Gemakkelijk te combineren met de vele andere kleurtinten in uw interieur. De echte doe-het-zelf’er kan eventueel de vloer zelf plaatsen! Om uw visgraat PVC vloer als nieuw te houden en goed te kunnen reinigen, raden wij u aan om gebruik te maken van onze onderhoudset. Kortom: deze set is een echte ‘must have’ voor uw nieuwe vloer. Kies voor een langere levensduur voor uw PVC vloer met de bedoeling vele jaren te genieten van uw vloer!

Ondergrond.

Dit is een verlijmbare PVC vloer en dat houdt in dat de vloer volledig verlijmd moet worden op een geëgaliseerde ondergrond. Vloeren.nl heeft hier de juiste producten voor, lees hieronder welke producten het beste bij uw ondergrond past:

Ondergrond: beton of cementdekvloer.

  • Stap 1: De ondergrond moet worden geprimerd. Primer zorgt voor een betere hechting tussen de egaline en de ondergrond. De beste primer voor een betonnen of cementdekvloer ondergrond is Primer Plus Pallmann. De primer kan gemakkelijk zelf aangebracht worden met een roller.
  • Stap 2: Nadat de Primer is aangebracht, kan de egaline over de ondergrond uitgesmeerd worden en kan de vloer egaal gemaakt worden. Mocht u een betonnen- of cementdekvloer ondergrond hebben, kunt u gebruik maken van Egaline Pallmann. Deze egaline is speciaal voor absorberende ondergronden.
  • Stap 3: Nadat de egaline is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Hiervoor raden wij PVC Lijm Pallmann aan, deze lijm is speciaal ontworpen om PVC vloeren sterk en gemakkelijk te kunnen verlijmen.

Ondergrond: tegels, coating, natuursteen, anhydriet, hout en dergelijke:

  • Stap 1: De ondergrond moet voorzien worden van Primer. Primer zorgt voor een betere hechting tussen de egaline en de ondergrond. De geschikte primer voor de bovenstaande ondergronden, staat ook wel bekend als een ‘Renovatie Primer’ aangezien de Primer ook gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen verminderd. We hebben het hier over de Primer Pallman. Ook deze primer is gemakkelijk aan te brengen met een roller.
  • Stap 2: Nadat de Primer is aangebracht, kan de egaline uitgesmeerd worden en kan de ondergrond egaal gemaakt worden. Aangezien het niet om betonnen of een cementdekvloer ondergrond gaat, heeft u hier andere egaline voor nodig, namelijk: Gips Egaline Pallman. Deze Egaline is speciaal voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn.
  • Stap 3: Nadat de egaline is uitgehard, kan de PVC lijm aangebracht worden en de vloer geplaatst worden. Hiervoor raden wij PVC Lijm Pallmann aan, deze lijm is speciaal ontworpen om PVC vloeren sterk en gemakkelijk te kunnen verlijmen.

Plinten.

Bij deze prachtige vloer hebben we uiteraard ook plinten, hier hebben we 2 keuzes in: PVC plankplint of een opstaande MDF plint. Klik hier voor de bijpassende plakplint. Heeft u liever een witte, opstaande MDF plint? Deze hebben we in 3 hoogtes, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Gewicht 7.82 kg
Afmetingen 61 × 12.2 × 0.25 cm
Slijtlaag

0.55 mm

Pakinhoud

1.78 m2