Aanbieding!

Walnoot Bruin D3033

60.48 9.98 per m2

✓ Lage prijs

✓ Slijtlaag 0,3 mm

✓ Geen contact geluid

✓ Veel kleurnuances

✓ Goedkoop

✓ Hoge kwaliteit

✓ Sterke slijtlaag

m2

Categorieën , SKU: D3033

Beschrijving

De Walnoot Bruin is een zeer unieke, donkere PVC Vloer. Door de unieke tint is deze vloer zeker een eye-catcher. In deze vloer zitten meer dan 70 verschillende kleurtinten waardoor de vloer zeer gemakkelijk te combineren is met de andere kleurentinten die u in uw woning gebruikt. De walnoot bruin valt onder de Dryback PVC. Dryback staat voor de verlijmbare versie van PVC. Hierbij moet de gehele ondervloer geëgaliseerd worden en dan kan de vloer met PVC lijm verlijmd worden. Deze PVC vloer kan dan ook perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Ook is deze vloer bestand tegen water en vuil. Ook is er met deze Walnoot Bruine PVC vloer vrijwel geen contact geluid. Gigantisch veel voordelen, voor een gigantisch lage prijs!

Om uw PVC vloer als nieuw te houden, adviseren wij u een PVC onderhoudset. In deze set zit alles wat je nodig bent om uw PVC vloer zo mooi mogelijk te houden en te beschermen. Zeker een goede aankoop voor uw PVC vloer!

Om uw PVC vloer zo goed mogelijk te kunnen plaatsen, is een goede ondergrond noodzakelijk. De ondergrond moet namelijk geëgaliseerd worden voordat de PVC vloer erop geplakt wordt. Hiervoor zou eerst primer aangebracht moeten worden op de ondergrond en daarna kan de gemixte egaline er overheen gesmeerd worden. Zodra de vloer zo egaal is als een spiegel en 48 uur gedroogd heeft, kan de PVC vloer erop geplakt worden. We hebben de volgende producten voor de verschillende ondergronden op een rijtje gezet:

 • Ondergrond beton of cementdekvloer:
  • Primer Plus Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondervloer. Deze primer is sneldrogend en gemakkelijk zelf aan te brengen met een roller.
  • Egaline Pallmann kunt u gebruiken voor het egaal maken van uw betonnen/cementdek vloer. Deze egaline kunt u gebruiken bij absorberende ondervloeren.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.
 • Ondergronden als: tegels, hout, anhydriet, natuursteen, coating etc:
  • Primer Pallmann zorgt ervoor dat de lijm beter hecht aan de ondergrond. Deze primer staat ook wel bekend als de renovatie primer aangezien deze primer gebruikt kan worden op oneffen ondergronden en het absorptievermogen van de ondergrond verminderd. Deze primer is simpel aan te brengen met een roller.
  • Gips Egaline Pallmann is speciaal ontworpen voor ondergronden die calciumsulfaatgebonden of niet absorberend zijn. Deze egaline is PH-neutraal en kan grote hoogtes opvullen.
  • PVC Lijm Pallmann is ijzersterk en zorgt ervoor dat uw PVC vloer onvoorwaardelijk vast zit aan de ondergrond. De lijm is gemakkelijk aan te brengen en milieuvriendelijk.

Voor de randafwerking voor uw PVC vloer kunt u kiezen voor een bijpassende plakplint of een witte, opstaande MDF plint. Klik hier voor uw bijpassende PVC plakplint. De witte, opstaande MDF plinten zijn in 3 verschillende hoogtes te verkrijgen, namelijk: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 122.9 × 23.8 × 0.2 cm
Pakinhoud

4.06 m2

Slijtlaag

0.3 mm

Type

Dryback PVC