Een pvc-vloer kan je overal in huis leggen en staat bekend om zijn vochtbestendigheid en gebruiksvriendelijkheid. Bij de klik pvc-vloeren van vloeren.nl hoort een ondervloer bij, en daardoor krijgt de vloer ook een geluiddempende werking. Tevens zijn ze ook geschikt voor vloerverwarming. Bekijk ons assortiment aan pvc-vloeren.

 

Onderhoudsvriendelijk

Geschikt voor vloerverwarming

Prijsgunstig

null

KLIK PVC

MAKKELIJK TE LEGGEN

null

PLAK PVC

PLAK EN KLAAR

Ondervloer

Bij een klik pvc-vloer hoort een ondervloer. Vloeren.nl biedt 2 verschillende ondervloeren aan voor klik PVC. Dit zijn de volgende:

→ Bekijk onze Redflor

→ Bekijk onze Rubberen ondervloer

De ondervloer zorgt ervoor dat de ondergrond egaal wordt gemaakt. Elke ondervloer is voor een andere ondergrond. Ook zorgen de ondervloeren voor geluidsdemping en zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Het verschil tussen beide ondervloeren is dat de Redflor aangeleverd wordt met 10 DB-certificaat.

Plinten

Een laminaatvloer moet minimaal 4 millimeter van de muur af worden gelegd. Om dit mooi af te werken kan er een plint boven op worden geplaatst. Vloeren.nl biedt bijpassende PVC plak plinten en hoge witte MDF-plinten van 6, 8 en 12 cm aan. Ook zijn plinten bescherming voor muren. Een stofzuiger kan dus moeilijk de muur beschadigen doordat het de plint aanraakt en niet de muur. Klik hier voor ons aanbod.

Levertijd

De levertijd van PVC op de webshop vloeren.nl is één werkdag. Als de bestelling voor 16:00 is geplaatst en afgerekend, is het de volgende werkdag in huis! Kleine pakketten worden bezorgd via PostNL en worden als postpakket afgeleverd. Grote bestellingen worden bezorgd door onze bezorgservice. Hiervoor geldt dezelfde levertijd.

Levensduur

Vloeren.nl biedt pvc-vloeren met twee verschillende slijtlagen aan. Hoe dikker de slijtlaag, hoe langer de levensduur van de vloer! Zo hebben wij pvc-vloeren met een slijtlaag van 0,3 millimeter (zwaar huishoudelijk gebruik). Deze vloeren hebben een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Ook hebben wij pvc-vloeren met een slijtlaag van 0,55 millimeter (project gebruik). Deze hebben een gemiddelde levensduur van maar liefst 45 jaar.

Heb je hulp nodig?

Wij geven je graag advies en helpen je graag verder daar waar nodig is. Neem gerust contact  met ons op.