Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Spanveer 12mm voor houten vloeren

3.61 0.91 per stuk

Spanveren voor het tegengaan van werking van je nieuwe vloer. Gemaakt van 100% gehard staal, extra sterke kwaliteit. Heel eenvoudig te plaatsen en voorkomt schade door het werken van de vloer.

Aanbieding!

Spanveer 18mm voor houten vloeren

3.61 0.91 per stuk
Waardering 5.00 uit 5

Spanveren voor het tegengaan van werking van je nieuwe vloer. Gemaakt van 100% gehard staal, extra sterke kwaliteit. Heel eenvoudig te plaatsen en voorkomt schade door het werken van de vloer.

Aanbieding!

Nadenlijm voor houten vloeren

12.08 6.03 per stuk

Voor een ijzersterke verbinding tussen de naden van je nieuwe vloer. Deze lijm is waterbestendig en na het drogen transparant van kleur. Vrij van oplosmiddelen en al na een uurtje volledig opgedroogd!

Aanbieding!

Viltlappen & viltglijders

24.18 12.08 per stuk

Bescherm je nieuwe vloer tegen krassen en beschadigingen met deze viltlappen en -glijders. Eenvoudig en snel te bevestigen onder de poten van je meubels. Houdt je vloer lang krasvrij!

Aanbieding!

Voedende vloerzeep houten vloeren

36.28 18.13 per stuk

Een veilig en sterk schoonmaakmiddel voor je houten vloer. De zeep is milieuvriendelijk en brengt een beschermlaag aan op de vloer. Met de fles kan je tot 20 keer je houten vloer reinigen. Inclusief handleiding voor de beste behandeling van je vloer.

Aanbieding!

Reparatieset

48.38 21.76 per stuk

Met deze reparatieset repareer je eenvoudig beschadigingen aan je laminaatvloer of houtenvloer. De set bevat een wax-smelter, batterijen, twee schrapers, een schoonmaakspons en -doekje en 11 gekleurde wax-sticks. Je kunt de kleuren ook mengen, tot je de perfecte kleur hebt.

Aanbieding!

Strip & Clean voor PVC-vloeren

48.38 24.18 per stuk

De Strip & Clean is speciaal voor PVC-vloeren en hoef je maar één keer in het half jaar te gebruiken. Het product vult alle kleine krasjes en beschadigingen op en laat je vloer er weer uit zien als nieuw.

Aanbieding!

Laminaatreiniger

60.48 27.21 per stuk

Als je laminaatvloer een grondige reiniging nodig heeft, is deze laminaatreiniger perfect. Het geeft je laminaatvloer een boost en is speciaal ontworpen voor laminaat. Gebruik het dan ook niet voor andere vloeren!

Aanbieding!

PVC-reiniger

60.48 27.21 per stuk

Deze PVC-reiniger is speciaal ontworpen voor PVC-vloeren en het is dan ook niet aan te raden om dit product op andere vloeren te gebruiken. Reinigt je vloer zonder vettige restjes achter te laten. Je hoeft dit maar één keer in het jaar te gebruiken. Zeer verzorgend voor je PVC-vloer.

Aanbieding!

Onderhoudsolie houten vloeren

60.48 30.23 per stuk

Deze olie is het perfecte onderhoudsmiddel voor houten vloeren. Je hoeft de olie slechts één keer in het jaar te gebruiken. Er zit een gebruiksaanwijzing bij, de vloer kan je gemakkelijk zelf oliën. De droogtijd is 24 uur. De olie is milieuvriendelijk.

Aanbieding!

Egaline Pallmann voor PVC-vloeren

60.48 30.23 per stuk

Ideaal voor het uitvlakken van de ondergrond. Deze egaline is super glad en snel uitgehard. Geschikt voor diktes van 1 tot 10 mm en verwerkbaar vanaf 10 graden. Bovendien is deze egaline goed absorberend en goed schuurbaar.

Aanbieding!

Gips Egaline Pallmann

72.58 36.28 per stuk

Egaline heb je nodig voor het egaliseren van je ondervloer. Deze egaline is snel uitgehard en spanningsvrij. Speciaal voor calciumsulfaat-gebonden ondergronden. PH-neutraal en op gipsbasis. Gemakkelijk zelf te gebruiken.

 

Als je zelf je nieuwe vloer gaat leggen, is het belangrijk dat je de juiste producten en tools in huis hebt om aan de slag te kunnen. Dat geeft het mooiste resultaat! Daarom vind je bij ons verschillende randartikelen om eenvoudig en snel een vloer te leggen. Kies uit:

Er komt wat voorbereiding kijken bij het zelf plaatsen van een vloer. Voor een mooi eindresultaat van de gelegde vloer is egaliseren een belangrijk onderdeel. Om te voorkomen dat de vloer scheef komt te liggen moet eerst de ondervloer vlak gemaakt worden. Voordat je begint aan het egaliseren is het weer verstandig om de ondervloer in te rollen met primer. En als de vloer al wat jaartjes in gebruik is komt het onderhouden en het eventueel repareren van de vloer om de hoek kijken. Gelukkig hebben wij randartikelen voor al deze zaken. Kom je er niet uit? Laat ons je adviseren