Aanbieding!

Parketlijm Pallmann P8 voor houten vloeren

120.98 60.48 per stuk

Deze sterke lijm bestaat uit twee componenten en is geschikt voor recht gelegde parketvloeren. De lijm is watervrij en van hoogwaardige kwaliteit.

stuk

Categorieën

Beschrijving

Parketlijm Pallmann P8

Deze sterke parketlijm is een tweecomponenten PU-lijm en bestaat uit een grote emmer en een kleiner flesje. De parketlijm is speciaal ontworpen voor meerlaagse parketvloeren die recht gelegd worden. Een goede parketlijm moet sterk zijn, dit is enorm belangrijk voor het plaatsen van de vloer. Deze twee componenten kan je met elkaar gaan mengen waardoor er een ijzersterke combinatie ontstaat die toepasbaar is op dichte ondergronden. Tijdens het vermengen van de twee componenten heb je geen water nodig. De lijm is dan ook watervrij.

Gebruiksaanwijzing

De lijm kan aangebracht worden op een dichte ondergrond. Voeg de twee componenten bij elkaar en mix deze combinatie goed zodat het een massa wordt. Zodra de twee componenten gemixt zijn, kan er gebruik gemaakt worden van de lijm. Gebruik voor het aanbrengen van de lijm een goede lijmkam en breng de lijm geleidelijk aan. Zodra de lijm is aangebracht, kan de vloer geplaatst worden. Deze lijm kan het beste gebruikt worden bij recht gelegde houten vloeren omdat deze daar sterk genoeg voor is.

 

Extra informatie

Inhoud

9 KG