Aanbieding!

Onderhoudset Houten Vloeren

133.08 54.43

✓ Onderhoudsolie

✓ Voedende Vloerzeep

✓ Viltglijders & Viltdoppen

✓ Gegarandeerd het beste onderhoud voor uw houten vloer

✓ Combinatie aanbiedingBeschrijving

Dit is de perfecte onderhoudset voor uw houtenvloer. In dit setje zit alles wat uw nodig heeft voor het behouden en onderhouden van uw houten vloer.

In dit setje zit een :

  • Onderhoudsolie
  • Voedende vloerzeep
  • Viltglijders & Viltlappen

Bestel deze set en profiteer van de combinatie aanbieding! Ook zijn deze producten allemaal apart van elkaar te koop.

Onderhoudsolie is een olie wat ervoor zorgt dat de houtenvloer een opfris beurt krijgt en weer hersteld. Deze onderhoudsolie is een sneldrogende olie wat ook nog eens diep in het hout trekt, een extra voordeel! Deze onderhoudsolie laat de kleur van de vloer opnieuw stralen en laat een extra beschermlaag achter op de gehele vloer. Dit product kunt u eens in de 6 á 12 maanden aanbrengen op uw houtenvloer., dit verschilt natuurlijk aan het gebruik van de vloer. Wanneer u de onderhoudsolie op de vloer aan zou willen brengen, zouden alle meubelen en dergelijke uit de ruimte verplaatst moeten worden. Zodra de onderhoudsolie op de correcte manier aangebracht is op de vloer, moet de olie ongeveer 24 uur uitharden. Zodra de olie is uitgehard, kunnen de meubelen weer terug geplaatst worden en kan er weer gebruik gemaakt worden van de vloer! De onderhoudsolie is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een langere levensduur van uw vloer!

De voedende vloerzeep is het perfecte schoonmaakmiddel voor uw houten vloer! De voedende vloerzeep laat na elke schoonmaakbeurt een dunne beschermlaag achter tegen vuil en vlekken. Dit product is milieuvriendelijk door de biologisch afbreekbare- en plantaardige stoffen, dit vinden wij zeer belangrijk en is dus een groot pluspunt! 1 fles heeft de inhoud van 1 liter en gaat zeker een jaar mee! Het houdt uw houten vloer mooi en schoon en dat is natuurlijk erg belangrijk. Dit product hoeft niet dagelijks gebruikt te worden, ongeveer 1 keer in de 2 á 3 weken is voldoende.

Viltglijders en viltlappen is belangrijk voor het beschermen van uw vloer. Wij raden u dan ook van harte aan om al uw meubelen te voorzien van vilt. Vilt beschermd uw vloer tegen harde stoten of het krassen van meubelen tijdens het verschuiven of verplaatsen. Om uw vloer krasvrij te houden, kunt u het beste onze viltglijders en viltlappen gebruiken. Viltglijders zijn gemakkelijk onder uw stoelen te bevestigen en viltlappen kunnen gemakkelijk op maat geknipt worden!

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderhoudset Houten Vloeren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie