Aanbieding!

Onderhoudsset houten vloer

133.08 54.43 per stuk

Deze set bevat de beste producten voor het onderhoud van je houten vloer: onderhoudsolie, voedende vloerzeep, viltglijders en -doppen. Profiteer nu van de combi-aanbieding en geef je houten vloer een nog langere levensduur!

stuk

Beschrijving

Onderhoudsset houten vloer

Dit is de perfecte onderhoudsset voor je houten vloer. Alles wat je nodig hebt voor het perfecte onderhoud van je houten vloer.
In dit setje zit:

  • Onderhoudsolie
  • Voedende vloerzeep
  • Viltglijders & viltlappen

Bestel deze set en profiteer van de combinatie-aanbieding of bestel de producten los van elkaar.

Onderhoudsolie

Onderhoudsolie herstelt je vloer en geeft het hout een opfrisbeurt. Deze onderhoudsolie is sneldrogend olie en trekt diep in het hout. Dankzij de olie zal de kleur van de vloer opnieuw stralen en krijgt de vloer een extra beschermlaag. Dit product kun je eens in de 6 à 12 maanden aanbrengen op je houten vloer. Vóór het aanbrengen van de onderhoudsolie moeten alle meubels uit de ruimte gehaald worden. De olie heeft 24 uur nodig om goed in de vloer te trekken. Zodra de olie is ingetrokken, kunnen de meubelen weer teruggeplaatst worden. De onderhoudsolie is eenvoudig zelf aan te brengen.

Voedende vloerzeep

De voedende vloerzeep is het perfecte schoonmaakmiddel voor je houten vloer. De voedende vloerzeep laat na elke schoonmaakbeurt een dunne beschermlaag achter tegen vuil en vlekken. Dit product is milieuvriendelijk door de biologisch afbreekbare- en plantaardige stoffen. De fles heeft een inhoud van een liter, hiermee kan je jouw houten vloer een jaar lang reinigen. Met deze vloerzeep houd je de houten vloer schoon en verleng je de levensduur van de vloer aanzienlijk. Gebruik de vloerzeep eens in de twee à drie weken.

Viltglijders en viltlappen

Viltglijders en viltlappen zijn essentieel voor het beschermen van je vloer. Zonder viltglijders of viltlappen onder je meubels is de kans groot dat er al gauw krassen ontstaan op je vloer. Dat zou jammer zijn! We raden dan ook sterk aan om al je meubelen te voorzien van vilt. Vilt beschermt je vloer tegen harde stoten of het krassen van meubelen tijdens het verschuiven of verplaatsen. Viltglijders zijn gemakkelijk onder de stoelen te bevestigen en viltlappen kunnen gemakkelijk op maat geknipt worden.