Aanbieding!

Onderhoudsolie houten vloeren

60.48 30.23 per stuk

Deze olie is het perfecte onderhoudsmiddel voor houten vloeren. Je hoeft de olie slechts één keer in het jaar te gebruiken. Er zit een gebruiksaanwijzing bij, de vloer kan je gemakkelijk zelf oliën. De droogtijd is 24 uur. De olie is milieuvriendelijk.

stuk

Beschrijving

Onderhoudsolie voor houten vloeren

Een onderhoudsolie is een olie die je vloer verzorgt. De olie frist de houten vloer op en herstelt de houten vloer. Het voordeel van deze onderhoudsolie is dat de olie snel droogt en het diep in het hout trekt. Door de olie blijft het hout zijn prachtige kleur behouden en blijft de beschermlaag intact. Gebruik dit product twee keer per jaar voor een optimaal resultaat. Omdat het een grondige onderhoudsbeurt is voor de vloer, hoeft dit niet zo vaak te gebeuren. Alle meubels moeten tijdelijk uit de te behandelen ruimte worden gehaald. De onderhoudsolie heeft een droogtijd van 24 uur. Daarna kunnen de meubels weer teruggeplaatst worden. De onderhoudsolie is gemakkelijk zelf aan te brengen.

Extra informatie

Inhoud

1 Liter

Gebruiksaanwijzing

Op de fles staat duidelijk weergegeven hoe u dit product kunt gebruiken en in welke hoeveelheden. Dit product is zeer gemakkelijk zelf aan te brengen!