Aanbieding!

Onderhoudset PVC Vloeren

96.78 48.38 per stuk

✓ Combi-aanbieding!!

✓ Alles-in-1 voor uw PVC vloer

✓ Gegarandeerd langere levensduur voor uw PVC vloer

✓ Het enigste onderhoud voor uw PVC vloer

stuk

Bekijk verlanglijst

Beschrijving

Onderhoudset PVC Vloeren.

Deze onderhoudset heeft alles in 1! Dit is het enige onderhoud wat uw PVC vloer nodig heeft. Als u deze producten blijft gebruiken, gaat uw vloer zeker langer mee! De producten die in de onderhoudset zitten zijn: een PVC reiniger, de Strip&Clean, viltlappen en viltglijders.

PVC reiniger.

De PVC reiniger kunt u gebruiken voor het schoonmaken van uw vloer. Een klein scheutje in een emmer met water is voldoende om de vloer te reinigen. Deze reiniger is speciaal ontworpen voor PVC vloeren en reinigt uw vloer zonder vettige overblijfselen achter te laten! Een mooie, schone vloer zonder zeepresten, dat wil toch iedereen?

Strip & Clean.

De Strip&Clean kunt u één keer in een half jaar gebruiken. De Strip&Clean zorgt ervoor dat de toplaag van de vloer een extra beschermlaag krijgt. Alle gemaakte gebruikerssporen worden daardoor opgevuld en ziet u niet weer. Uw vloer lijkt weer als nieuw!! Voor het gebruik van de Strip&Clean bent u 2 emmers met water nodig waarvan 1 emmer gemengd moet worden met de Strip&Clean. Dweil de vloer in met het dweilwater met de Strip&Clean en laat het 10 minuten intrekken. Neem na de 10 minuten de vloer af met het schone dweilwater en laat de vloer drogen.

Vilt.

Viltlappen en viltglijders kunt u bevestigen onder uw meubelen en stoelen. Het vilt zorgt ervoor dat meubelen geen krassen of beschadigingen aanbrengen op de vloer. Hierdoor beschermt u uw vloer nog beter!

Dit hele all-in-one pakket is te verkrijgen voor €54,98!!