Aanbieding!

Onderhoudsset PVC-vloer

96.78 48.38 per stuk

Hoewel PVC-vloeren in principe weinig onderhoud vragen, verleng je bij het juiste onderhoud wél de levensduur van je PVC. In deze set zit alles wat je nodig hebt voor het reinigen en onderhouden van je PVC-vloer. Profiteer nu van een combi-aanbieding!

stuk

Bekijk verlanglijst

Beschrijving

Onderhoudsset PVC-vloer

Deze onderhoudsset heeft alles in één! Dit is het enige onderhoud wat je PVC-vloer nodig heeft. Het gebruik van deze onderhoudsset garandeert een langere levensduur van je PVC-vloer. In de set zit:

  • PVC-reiniger
  • Strip & Clean
  • Viltlappen & viltglijders

PVC-reiniger

De PVC-reiniger kun je gebruiken voor het schoonmaken van je vloer. Een klein scheutje in een emmer met water is voldoende om de vloer te reinigen. Deze reiniger is speciaal ontworpen voor PVC-vloeren en reinigt je vloer zonder vettige resten achter te laten.

Strip & Clean

De Strip&Clean gebruik je twee keer per jaar. De Strip&Clean zorgt ervoor dat de toplaag van de vloer een extra beschermlaag krijgt. Alle gemaakte gebruikerssporen worden daardoor opgevuld en zijn na gebruik van de Strip & Clean niet meer te zien. De vloer lijkt daardoor als nieuw. Voor het gebruik van de Strip & Clean heb je twee emmers met water nodig. Eén emmer meng je met de Strip & Clean. Dweil de vloer met Strip & Clean en laat het 10 minuten intrekken. Neem na de 10 minuten de vloer af met het schone dweilwater zonder Strip & Clean en laat de vloer drogen.

Viltlappen & viltglijders

Viltlappen en viltglijders kun je bevestigen onder je meubels. Het vilt zorgt ervoor dat meubels geen krassen of beschadigingen aanbrengen op de vloer. De vloer wordt hierdoor goed beschermd tegen krassen en beschadigingen en zal veel langer mooi blijven.