Aanbieding!

Reparatieset

48.38 21.76 per stuk

Met deze reparatieset repareer je eenvoudig beschadigingen aan je laminaatvloer of houtenvloer. De set bevat een wax-smelter, batterijen, twee schrapers, een schoonmaakspons en -doekje en 11 gekleurde wax-sticks. Je kunt de kleuren ook mengen, tot je de perfecte kleur hebt.

stuk

Categorieën

Beschrijving

Reparatieset

Deze reparatieset is de oplossing voor vele problemen van je laminaatvloer of houten vloer. De set is eenvoudig in gebruik, voor zowel de doe-het-zelver als de professional. Je kunt dus je eigen vloer gemakkelijk zelf repareren. De set biedt de mogelijkheid om schade en krassen eenvoudig te repareren en/of op te vullen.

In deze set zitten meerdere handige hulpmiddelen:

  • Wax-smelter
  • Twee schrapers
  • Schoonmaaksponsje en -doekje
  • Twee batterijen
  • 11 gekleurde wax-sticks

Als je ontdekt dat je schade hebt aan je laminaat of houten vloer, dan kan deze set je verder helpen.

Instructie reparatieset

Maak de kras of beschadiging van de vloer goed schoon met het schoonmaaksponsje en -doekje. Kies de juiste kleur wax-stick. Zet vervolgens de wax-smelter aan. Schraap stukjes wax van de juiste kleur af. Je kunt ook twee verschillende kleuren wax met elkaar mengen om de perfecte kleur te krijgen. Verspreid de gesmolten wax over de beschadiging van je vloer, zodat de beschadiging opgevuld wordt. De bijgeleverde schrapers zorgen voor een reliëf, zodat een eventuele houtstructuur van je vloer weer na te bootsen is.