Herfst….

Inmiddels worden de dagen frisser, wordt het eerder donker buiten en valt er steeds meer regen uit de lucht: het is weer herfst! Eigenlijk is het erg gek, maar ik verlang weer naar gezellige kleurtinten in mijn huis. Zodra het weer in de herfst-sfeer komt, heb ik meer zin om in huis te zitten. Op de bank, met een lekker dekentje. Na zo’n ontzettend lange en warme zomer is het wel even wennen dat de temperaturen minder worden en de kachel weer aan kan. Uiteraard wisselt mijn interieur met het seizoen mee. Ik stel een soort van ‘checklist’ op om mijn interieur weer helemaal ‘Herfst-ready’ te maken. Op zoek naar inspiratie ? Lees dan door!

Bron: Pinterest

Kleurtinten.

Wilt u uw huis een upgrade geven, maar niet alleen in de decoratie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een nieuwe vloer. Er zijn veel kleuren die perfect bij ieder seizoen aanslaan, zoals een mooie grey-wash of een gerookte-look. Momenteel is de kleur grijs erg modern en zie je dat steeds meer in woonbladen of woonprogramma’s. Dit sluit dan uiteraard ook prima aan met leuke herfst-decoratie. Dan is het nog de vraag of je weet welke soort vloer er in moet komen te liggen. Momenteel is PVC vloeren en parketvloeren erg in trek, steeds meer mensen kiezen hier voor. Een PVC vloer is momenteel echt een nieuwe trend en wordt steeds verbeterd. PVC is namelijk een vloer wat bestaat uit 100% PVC (polyvinylchloride) en daardoor ook geheel waterbestendig is. Ook is de vloer niet vlek of kras gevoelig . Een parket vloer daar in tegen is een echte eiken vloer. Een vloer die sowieso 40 jaar mee kan gaan én eventueel nog opgeschuurd en opnieuw geolied kan worden. Allebei enorm veel voordelen!

 

Bron: Pinterest.

Keuzes maken.

Keuzes maken is zeker iets wat moet gebeuren tijdens het ‘ver-herfsten’ van uw interieur. Zo kan het zomerse kleedje weer opgerold worden en het dierenvel kan weer uit de kast gehaald worden! De mooie vele zomerse kleuren worden gewisseld voor de herfsttinten Ook meer kaarsjes en bruintinten vestigen in het interieur. Dit jaar is okergeel ook echt een trend en neemt zeker deel aan mijn interieur. Ook leuke, herfst accessoires van buiten, zoals dennenappels, kastanjes of verkleurde bladeren doen het ook ontzettend goed! Erg leuk en natuurlijk in één, dubbel zoveel geluk! Ook houten decoratie past bij het thema Herfst. Wat heeft u in uw interieur wat écht te maken heeft met Herfst?

Bron: welke.nl

Bron: Pinterest.nl

 

Bron: Pinterest

 

Vindt u het ook lastig om keuzes te maken? Welke kleur vloer past in mijn woning en past bij mijn interieur? Ik help u graag! Stuur ons een mail en u krijgt professioneel slijtingsadvies!