Herfst…

De temperatuur daalt, de dagen worden korter en de regen valt zo nu en dan met bakken uit de lucht. Hallo, herfst! Zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen, heb ik direct zin om mijn huis helemaal in herfstsfeer aan te kleden. De kleuren van de herfst vind ik zo mooi. Wist je dat je de herfst ook terug kunt laten komen in je vloer? Met een robuuste, natuurlijke vloer haal je de natuur in huis. In alle seizoenen staat zo’n vloer hartstikke goed. Weten hoe je je huis nog meer herfstproof kunt maken? Lees dan snel verder!

Bron: Pinterest

Herfstige kleurtinten in huis

Als je jouw huis een mooie nieuwe look wil geven voor de herfst, kan dat op meer manieren dan alleen met decoratie. Een nieuwe vloer geeft een geheel nieuwe uitstraling aan je hele woning. Zo zie je momenteel in veel woonbladen en -programma’s dat grijstinten heel populair zijn. Grijs is een veelzijdige kleur die in veel interieurs, maar ook bij alle seizoenen past. Denk aan een greywash-look of een gerookte look. Dit past perfect bij de herfst, maar ook in de zomer staat deze vloer geweldig, dat beloven we je!

 

Bron: Pinterest.

Interieur veranderen

Als je jouw interieur wil restylen en aan wil passen aan het seizoen, dan is keuzes maken heel belangrijk. En moeilijk! Helaas kan niet alles blijven staan, anders heb je binnen no time een propvolle inrichting met allerlei verschillende invloeden. Dat staat niet zo mooi en is ook niet erg praktisch. Kijk naar simpele en tevens opvallende veranderingen die je kunt doen: het zomerse vloerkleedje maakt plaats voor een lekker zacht dierenvel, lichte tinten kunnen veranderd worden in donkere en diepe kleuren. Haal ook je inspiratie uit de natuur: maak een schaaltje met dennenappels, kastanjes en pompoenen.

Bron: welke.nl

Bron: Pinterest.nl

 

Bron: Pinterest

 

Vind je het ook lastig om keuzes te maken? Ik help je graag! Stuur ons een mail en je krijgt professioneel stylingsadvies!