Momenteel de grootste hype in de interieur wereld.. Betonlook! Steeds meer dingen zijn verkrijgbaar in betonlook, zowel tegels, trappen, vloeren, PVC, laminaat en ga zo maar door! Ook vaak vindt je betonlook weer als wandbekleding. Echt een trend en wij als Vloeren.nl werken daar uiteraard graag aan mee! We hebben verschillende vloeren, zowel PVC vloeren als Laminaat vloeren, die verkrijgbaar zijn in betonlook kleuren. Betonlook is vaak in grijze kleurtinten en daardoor gemakkelijk te combineren in vele interieurs.

Bron: Pinterest

Betonlook Vloeren.

Aangezien betonlook een ongelofelijk modern is en ook vrijwel tijdloos, hebben wij hier uiteraard ook een collectie in! We hebben de keuze uit laminaat en PVC vloeren. Beide vloeren zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en hier hebben wij ook een bijpassende ondervloeren of materialen voor! Betonlook bestaat uit vele verschillende grijstinten en is daardoor mooi te combineren met vele andere kleuren. Voor uw interieur is een betonvloer ook zeker een aanwinst. Uw woning of ruimte fleurt er ontzetten van op en krijgt een frisse, moderne uitstraling. Nadat betonlook als vloerbedekking gebruikt wordt, kan betonlook ook als wandbekleding dienen!

Bron: Vloeren.nl

Meerdere mogelijkheden!

Zoals het hierboven ook al weergegeven is,  is betonlook ontzettend multifunctioneel. Zo is het verkrijgbaar als vloerbedekking, wand bekleding en in vele soorten decoratie. Zo zijn er vele verschillende potten en lampen wat helemaal een beton uitstraling heeft. In elke winkel waar decoratie verkocht wordt, is deze trend zeker te vinden! Maar toch staat betonlook zeker bekend als wandbekleding. Vaak wordt het aangebracht door een Stukadoor, die brengt de grijze of antraciete substantie aan op de muur in een speciale manier. Laat de muur drogen en de betonlook is helemaal klaar. Door dat het zo’n ontzettende hype is, zijn al vele woningen of ruimtes voorzien van betonlook. Aangezien vele mensen de beton look op de wand laten plaatsen, hebben vele mensen er ook voor gekozen om betonlook als vloer te kiezen. Dit kan zowel van beton, laminaat, vinyl, PVC en ga zo maar door..

Bron: Pinterest

PVC & Laminaat

Nu hebben we al heel wat besproken wat betreft betonlook, maar dan nu: de vloeren. Welke vloeren zijn allemaal betonlook en wat is het precies? Er kan gekozen worden uit PVC of laminaat. PVC bestaat uit een klik of een verlijmbare versie, beide mogelijkheden hebben we 4 kleuren betonlook. Van zwart tot licht grijs, alle betonlook kleuren zijn aanwezig. In Laminaat hebben we ook meerdere opties in betonlook. Mocht u dus de stap nemen om voor een moderne betonlook vloer? Bekijk dan zeker onze PVC & laminaat collectie!

Bron: Vloeren.nl