Betonlook in je interieur

Betonlook is momenteel een enorme hype in de stylingswereld. In elk modern interieur zie je wel iets met een betonlook, of het nu een muur, een vloer of een trap is. Elk product is wel verkrijgbaar in een betonlook-versie, van vloersoorten tot tegels en trappen. Vloeren.nl is gek op trends en gaat dan ook mee in de betonlook-hype. We hebben verschillende vloeren die je ook in betonlook kunt krijgen. Denk hierbij aan PVC-vloeren en laminaatvloeren of traprenovaties met betonlook. Betonlook is een mix van grijstinten en daardoor toepasbaar in vele verschillende interieurs.

Bron: Pinterest

Betonlook vloeren

Betonlook vloeren zijn niet alleen erg populair nu, ze hebben een tijdloze uitstraling waardoor ook de komende tientallen jaren de vloer trendy zal blijven. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de vloer slechts enkele jaren hip is en dat je over een tijdje met een vloer zit die niet meer ‘in’ is. Onze collectie PVC en laminaat met betonlook oogt erg rustiek en industrieel. De vloeren zijn gemakkelijk zelf te plaatsen, we hebben ook bijpassende ondervloeren en randartikelen te koop. Een betonlook vloer zorgt voor een frisse en moderne uitstraling. Je kunt in plaats van een vloer ook een muur bekleden met betonlook-materiaal.

Bron: Vloeren.nl

Toepassingen betonlook

Vanwege de rustige uitstraling van betonlook, kiezen veel mensen ervoor om de vloer én de muur te bekleden met betonlook. Ook veel decoraties en accessoires hebben tegenwoordig een betonlook. Doordat er verschillende grijstinten in de look zitten, heb je niet snel het idee dat het eentonig wordt. Wandbekleding met betonlook wordt vaak door een stukadoor aangebracht. Veel moderne woningen zijn al voorzien van een mooie betonlook vloer- of muurbekleding.

Bron: Pinterest

PVC & laminaat

Zowel laminaat als PVC-vloeren hebben veel keuze in betonlook. PVC kan geleverd worden in klik- of lijmvariant, van beide soorten PVC hebben we vier kleuren betonlook beschikbaar. Ook bij het laminaat hebben we meerdere kleuren betonlook te koop.

 

Bron: Vloeren.nl