Aanbieding!

Gerookte Eiken Visgraat Lamel Parket LV07

96.78 46.98 per m2

✓ Hoge kwaliteit
✓ Gerookte uitstraling
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ 15 jaar garantie
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Gegarandeerd de laagste prijs

m2

Categorieën , SKU: LV07

Beschrijving

Een gerookte look zorgt voor een geleefde uitstraling. De verschillende vergrijsde tinten lijken nog mooier naar voren te komen. Al deze grijze tinten kunnen met alle kleuren gecombineerd worden. Welke kleur ook de leiding heeft in uw interieur, deze vloer past erbij. Door het tijdloze visgraat motief is dit een visgraat vloer voor altijd! De vloer heeft een krachtige toplaag en is dus enorm sterk, vrijwel onverwoestbaar! De vloer kan zelfs geplaatst worden over een ondervloer met vloerverwarming én dit alles voor de allerlaagste prijs!

Een visgraat vloer kan geplaatst worden over een egale, betonnen ondergrond en hiervoor is geen ondervloer nodig. U zou uw visgraat lamel parket vloer zwevend of verlijmd kunnen leggen. Kiest u voor verlijmen, dan bent u parketlijm nodig. Wij raden u aan om gebruik te maken van Parketlijm Pallmann P9, deze lijm is speciaal ontworpen voor visgraat lamel parket vloeren en is dan ook ijzersterk. In de meeste gevallen wordt een visgraat vloer verlijmd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw visgraat vloer zwevend te plaatsen. Mocht u uw vloer zwevend gaan plaatsen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van Nadenlijm. De nadenlijm kan aangebracht worden tussen de veer- en groef verbinding en zorgt ervoor dat alle verbonden planken een groot geheel worden. Dit voorkomt naden en kieren mocht de vloer toch gaan werken.

Langs de randen van de visgraat lamel parket vloer, wordt er vaak gebruik gemaakt van een plint. Hier hebben we verschillende keuzes in, namelijk: eiken of MDF. In eiken plinten kunt u kiezen tussen een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan de witte MDF plinten, deze plinten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm