Alle 11 resultaten

Aanbieding!

Onbehandelde eiken visgraat lamelparket LV09

96.78 38.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Landelijk Vergrijsd Eiken Visgraat Lamel Parket LV03

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is goed te combineren met vloerverwarming. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Zwarte Moderne Eiken Visgraat Lamel Parket LV02

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

En gewaagde kleur, maar zeker niet minder chique. Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Licht Vergrijsd Visgraat Lamel Parket LV01

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Een tijdloze kleur vloer! Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Klassieke Engels Eiken Visgraat Lamel Parket LV04

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze vloer heeft een prachtige diepe kleur. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Licht Eiken Visgraat Lamel Parket LV05

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze vloer heeft een tijdloze kleur en zal altijd mooi blijven. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Robuuste Eiken Visgraat Lamel Parket LV06

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Een prachtvloer met een stoere uitstraling. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Gerookte eiken visgraat lamelparket LV07

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze visgraatvloer is goed te combineren met alle andere kleuren in je inrichting. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Natuurlijke eiken visgraat lamelparket LV08

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze vloer heeft een rustige en natuurlijke uitstraling. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Warm Bruin Eiken Visgraat Lamelparket LV11

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Deze kleur vloer is momenteel heel trendy. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbieding!

Natuurlijk Eiken Visgraat Lamelparket LV10

96.78 46.98 per m2
Waardering 5.00 uit 5

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Hoewel de vloer nieuw is, heeft hij een verouderde look. De vloer straalt daardoor warmte en gezelligheid uit. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Houten visgraat vloeren

Houten visgraat vloeren staan in elk interieur prachtig. Elke visgraat vloer is uniek. Het woord ‘visgraat’ klinkt misschien niet erg aantrekkelijk, maar de meeste mensen zijn direct verliefd als ze een houten visgraat vloer zien. De manier waarop een visgraat vloer wordt gelegd is karakteristiek voor deze soort vloer, maar er zijn nog meer zaken die invloed hebben op de uitstraling van een houten visgraat vloer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen welke kleur je de visgraat vloer wil hebben, maar ook welke afmetingen de planken moeten hebben. Ook de afwerking, de houtsoort en het onderhoud is belangrijk voor de uitstraling van een houten visgraat vloer. 

✓ 15 jaar garantie

✓ Goede tot sterke kwaliteit

✓ 4-zijdige vellingskant

✓ Unieke vloer

✓ Volledig naar je wens aan te passen

Onderhoud houten visgraat vloer

Een houten visgraat vloer is gebaat bij onderhoud. Houten visgraat vloeren vragen ook iets meer onderhoud dan bijvoorbeeld een laminaatvloer of PVC-vloer. Voor het perfecte onderhoud kan je onze onderhoudsset speciaal voor houten vloeren aanschaffen bij de aankoop van je houten visgraat vloer. Een houten visgraat vloer kan ook voorzien worden van een slijtvaste laklaag, dan is de vloer beter bestand tegen beschadigingen en zal hij minder onderhoud nodig hebben.

Houten visgraat vloer leggen

Een houten visgraat vloer kun je het beste laten leggen door een professional. Het leggen van een visgraat vloer is namelijk best een uitdaging, soms zelfs voor specialisten. Het moet vakkundig gebeuren, dan kan je het langste genieten van je prachtige houten visgraat vloer.