Aanbieding!

Klassieke Engels Eiken Visgraat Lamel Parket LV04

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Sterke toplaag
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Laagste prijs
✓ 4-zijdige vellingskant

m2

Categorieën , SKU: LV04

Beschrijving

Een klassiek geplaatste vloer, daar valt deze visgraat vloer wel onder. Door de prachtige Engels Eiken kleur wordt deze vloer de sfeermaker in uw ruimte. De vloer straalt klasse uit en is gemakkelijk te combineren met meerdere, verschillende kleurtinten. De 17 mm dikke vloer is enorm sterk en kwalitatief hoogwaardig. U krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze prachtvloer. Elke plank van de visgraat vloer beschikt ook over een 4-zijdige vellingkant waardoor de vorm van de plank nog meer zichtbaar wordt.

Een visgraat vloer kan geplaatst worden over een egale, betonnen ondergrond en hiervoor is geen ondervloer nodig. U zou uw visgraat lamel parket vloer zwevend of verlijmd kunnen leggen. Kiest u voor verlijmen, dan bent u parketlijm nodig. Wij raden u aan om gebruik te maken van Parketlijm Pallmann P9, deze lijm is speciaal ontworpen voor visgraat lamel parket vloeren en is dan ook ijzersterk. In de meeste gevallen wordt een visgraat vloer verlijmd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw visgraat vloer zwevend te plaatsen. Mocht u uw vloer zwevend gaan plaatsen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van Nadenlijm. De nadenlijm kan aangebracht worden tussen de veer- en groef verbinding en zorgt ervoor dat alle verbonden planken een groot geheel worden. Dit voorkomt naden en kieren mocht de vloer toch gaan werken.

Langs de randen van de visgraat lamel parket vloer, wordt er vaak gebruik gemaakt van een plint. Hier hebben we verschillende keuzes in, namelijk: eiken of MDF. In eiken plinten kunt u kiezen tussen een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan de witte MDF plinten, deze plinten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 0.17 × 12.2 × 61 cm