Aanbieding!

Landelijk Vergrijsd Eiken Visgraat Lamel Parket LV03

96.78 46.98 per m2

✓ Kwalitatief hoogwaardig

✓ Sterke toplaag

✓ Geschikt voor vloerverwarming

✓ Laagste prijs garantie

✓ 4-zijdige vellingskant

m2

Categorieën , SKU: LV03

Beschrijving

Deze unieke eiken visgraat lamel parket is een vloer voor het leven! De vloer met een multiplex onderlaag en een ijzersterke eiken toplaag is onverwoestbaar. De vloer heeft een landelijke uitstraling en past dan ook perfect in een landelijke woonstijl. De visgraat vloer is goed te combineren met vele verschillende kleurtinten en kunnen dan ook in meerdere woonsferen geplaatst worden. De vloer heeft wel een dikte van 14 mm en beschikt over een 4-zijdige vellingkant. Zo heeft deze landelijke visgraat enorm veel voordelen voor een lage prijs!

Een visgraat lamel parket vloer kan over een egale beton vloer geplaatst worden en is daardoor geen ondervloer nodig. De vloer kan zwevend en verlijmd geplaatst worden. Als u de vloer zwevend wilt plaatsen, dan zou u gebruik kunnen maken van nadenlijm. Nadenlijm kunt u aanbrengen in de veer- en groef verbinding. Hierdoor wordt de verbinding steviger en zal het niet uit elkaar schieten mocht de vloer toch gaan werken. Zou u de visgraat vloer willen verlijmen, bent u hier uiteraard lijm voor nodig. De beste lijm hiervoor is Parketlijm Pallmann P9. Deze lijm is speciaal ontworpen voor Visgraat lamel parket vloeren en is van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Bij een visgraat vloer kunnen uiteraard ook plinten worden afgenomen. We hebben eiken plinten, namelijk een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Beide opties kunnen in dezelfde kleur behandeld worden als de vloer, zodat de kleur hetzelfde is. Ook zou er gekozen kunnen worden voor witte MDF plinten, deze hebben we in 3 hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten kunnen gemakkelijk op maat gemaakt en bevestigd worden.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm