Aanbieding!

Licht Eiken Visgraat Lamel Parket LV05

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Warme kleurtint
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Laagste prijs garantie
✓ 4-zijdige vellingkant

m2

Categorieën , SKU: LV05

Beschrijving

Deze licht gekleurde visgraat vloer laat uw woning weer stralen. De lichte, warme kleurtinten geven u een warm en welkom gevoel. Ook voelt de vloer lekker warm aan en kan de vloer gecombineerd worden met vloerverwarming. De sterke toplaag bestaat uit eiken hout en is van hoogwaardige kwaliteit. Deze kwalitatief hoge visgraat parket vloer is momenteel te verkrijgen voor gegarandeerd de laagste prijs. Profiteer nu en kies voor uw droomvloer!

Een visgraat vloer kan geplaatst worden over een egale, betonnen ondergrond en hiervoor is geen ondervloer nodig. U zou uw visgraat lamel parket vloer zwevend of verlijmd kunnen leggen. Kiest u voor verlijmen, dan bent u parketlijm nodig. Wij raden u aan om gebruik te maken van Parketlijm Pallmann P9, deze lijm is speciaal ontworpen voor visgraat lamel parket vloeren en is dan ook ijzersterk. In de meeste gevallen wordt een visgraat vloer verlijmd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw visgraat vloer zwevend te plaatsen. Mocht u uw vloer zwevend gaan plaatsen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van Nadenlijm. De nadenlijm kan aangebracht worden tussen de veer- en groef verbinding en zorgt ervoor dat alle verbonden planken een groot geheel worden. Dit voorkomt naden en kieren mocht de vloer toch gaan werken.

Langs de randen van de visgraat lamel parket vloer, wordt er vaak gebruik gemaakt van een plint. Hier hebben we verschillende keuzes in, namelijk: eiken of MDF. In eiken plinten kunt u kiezen tussen een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan de witte MDF plinten, deze plinten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm