Aanbieding!

Natuurlijke Eiken Visgraat Lamel Parket LV08

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Natuurlijke uitstraling
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Kwalitatief hoogwaardig
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Gegarandeerd de laagste prijs

m2

Categorieën , SKU: LV08

Beschrijving

Natuurlijke Eiken Visgraat Lamel Parket LV08.

Een natuurlijke uitstraling is een goede basis voor je interieur. Deze rustige, maar zeer sfeervolle visgraat lamel parket heeft veel natuurlijke, lichte kleurtinten in zich verwerkt. Deze prachtige kleurtinten kun je met alles combineren, donkere of lichte meubelen. Vrijwel geen enkele kleur is een probleem. De vloer straalt rust uit en is van goede kwaliteit. De vloer heeft een sterke toplaag en beschikt over een vier-zijdige vellingkant. Door de goede kwaliteit krijg je bij deze natuurlijke visgraat vloer 15 jaar garantie.

Een visgraat lamel parket vloer kan rechtstreeks over een egale betonnen ondergrond geplaatst worden, hier is geen ondervloer voor nodig. Een visgraat lamel parket vloer is op twee manieren te leggen: zwevend of verlijmd. Als je ervoor kiest om uw vloer zwevend te plaatsen, raden wij aan om gebruik te maken van nadenlijm. Nadenlijm zorgt voor een nog betere verbinding en gaat kieren/naden tegen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om een visgraat parket vloer vast te verlijmen. Wij raden hierbij aan om Parketlijm Pallmann P9 te gebruiken, parketlijm speciaal voor visgraat lamel parket ontworpen en is ijzersterk. Deze lijm is van hoogwaardige kwaliteit én gemakkelijk in gebruik.

Voor de randafwerking van uw visgraat vloer, kun je kiezen voor plinten. We hebben de keuze uit eiken plinten of witte MDF plinten. In ons assortimenten eiken plinten heeft u de keuze uit een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Ook zou u voor witte MDF plinten kunnen kiezen, die zijn verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm