Aanbieding!

Natuurlijk Eiken Visgraat Lamelparket LV10

96.78 46.98 per m2

Visgraat is een prachtig design dat goed past in elk interieur, of je nu een klassiek of modern huis hebt. Bovendien gaan houten vloeren een leven lang mee. Je krijgt dan ook 15 jaar garantie op deze vloer. Hoewel de vloer nieuw is, heeft hij een verouderde look. De vloer straalt daardoor warmte en gezelligheid uit. Nu verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs!

m2

Categorieën , SKU: LV10

Beschrijving

Een verouderde look voor je visgraat vloer is momenteel heel populair. De geleefde uitstraling straalt warmte en knusheid uit. Doordat de vloer beschikt over een dikke slijtlaag is de vloer van hoogwaardige kwaliteit. Door de verouderde look en de geleefde uitstraling is de vloer gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en meubelen. De garantieperiode is 15 jaar en de vloer is nu verkrijgbaar voor de laagste prijs.

Ondervloer

Een visgraat lamelparketvloer kan over een egale beton vloer geplaatst worden en heeft daardoor geen ondervloer nodig. De vloer kan zwevend of verlijmd worden geplaatst. Als je de vloer zwevend wil plaatsen, dan kan je gebruik maken van nadenlijm. Nadenlijm kan je aanbrengen in de veer- en groef verbinding. Hierdoor wordt de verbinding steviger en zal het niet uit elkaar schieten mocht de vloer gaan werken. Voor een verlijmde vloer heb je uiteraard vloerlijm nodig. De beste lijm hiervoor is Parketlijm Pallmann P9. Deze lijm is speciaal ontworpen voor visgraat lamelparketvloeren en is van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Plinten

Bij een visgraatvloer kunnen uiteraard ook plinten worden afgenomen. We hebben eiken plinten, namelijk een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Beide opties kunnen in dezelfde kleur behandeld worden als de vloer, zodat de kleur hetzelfde is. Ook zou er gekozen kunnen worden voor witte MDF-plinten, deze hebben we in 3 hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten kunnen gemakkelijk op maat gemaakt en bevestigd worden.

Bestel je nieuwe eiken lamelparket direct online bij Vloeren.nl. Voor 13.00 uur besteld = de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd. Niet tevreden over je nieuwe vloer? Geen probleem, bij Vloeren.nl heb je altijd 14 dagen bedenktijd. 

Extra informatie

Afmetingen 0.17 × 12.2 × 61 cm