Aanbieding!

Natuurlijk Eiken Visgraat Lamelparket LV10

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Geleefde uitstraling
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Sterke kwaliteit
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Laagste prijs

m2

Categorieën , SKU: LV10

Beschrijving

Een verouderde look voor uw visgraat vloer is enorm modern! De geleefde uitstraling geeft warmte af en geeft u een prettig gevoel. Doordat de vloer beschikt over een dikke slijtlaag is de vloer van hoogwaardige kwaliteit. Door de verouderde look en de geleefde uitstraling is de vloer gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en meubelen. De garantieperiode is 15 jaar en de vloer is nu verkrijgbaar voor de laagste prijs!

Een visgraat lamel parket vloer kan rechtstreeks over een egale betonnen ondergrond geplaatst worden en daarom is er geen ondervloer voor nodig. Een visgraat lamel parket vloer is op twee manieren te leggen: zwevend of verlijmd. Als u ervoor kiest om uw vloer zwevend te plaatsen, raden wij aan om gebruik te maken van nadenlijm. Nadenlijm zorgt voor een nog betere verbinding en gaat kieren/naden tegen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om een visgraat parket vloer vast te verlijmen. Wij raden hierbij aan om Parketlijm Pallmann P9 te gebruiken, parketlijm speciaal voor visgraat lamel parket ontworpen en is ijzersterk. Deze lijm is van hoogwaardige kwaliteit én gemakkelijk in gebruik.

Voor de randafwerking van uw visgraat vloer, kunt u kiezen voor plinten. We hebben de keuze uit eiken plinten of witte MDF plinten. In ons assortimenten eiken plinten heeft u de keuze uit een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Ook zou u voor witte MDF plinten kunnen kiezen, die zijn verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 0.17 × 12.2 × 61 cm