Aanbieding!

Onbehandelde Eiken Visgraat lamel Parket LV09

96.78 38.98 per m2

✓ Onbehandelde uitstraling
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Laagste prijs garantie
✓ 15 jaar garantie

m2

Categorieën , SKU: LV09

Beschrijving

Deze onbehandelde eiken visgraat lamel parket is de natuurlijkste vloer die u gaat zien. Deze prachtige houten vloer geeft echt rust weer. Door de natuurlijke uitstraling en de warme kleurtint is de vloer gemakkelijk te combineren met uw verdere interieur. Ook is de vloer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Door de enorm sterkte kwaliteit van de visgraat vloer, krijgt u een garantie periode van 15 jaar. Een visgraat vloer met veel voordelen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Een visgraat lamel parket vloer kan over een egale beton vloer geplaatst worden en is daardoor geen ondervloer nodig. De vloer kan zwevend en verlijmd geplaatst worden. Als u de vloer zwevend wilt plaatsen, dan zou u gebruik kunnen maken van nadenlijm. Nadenlijm kunt u aanbrengen in de veer- en groef verbinding. Hierdoor wordt de verbinding steviger en zal het niet uit elkaar schieten mocht de vloer toch gaan werken. Zou u de visgraat vloer willen verlijmen, bent u hier uiteraard lijm voor nodig. De beste lijm hiervoor is Parketlijm Pallmann P9. Deze lijm is speciaal ontworpen voor Visgraat lamel parket vloeren en is van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Bij een visgraat vloer kunnen uiteraard ook plinten worden afgenomen. We hebben eiken plinten, namelijk een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Beide opties kunnen in dezelfde kleur behandeld worden als de vloer, zodat de kleur hetzelfde is. Ook zou er gekozen kunnen worden voor witte MDF plinten, deze hebben we in 3 hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm. Alle plinten kunnen gemakkelijk op maat gemaakt en bevestigd worden.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm