Aanbieding!

Robuuste Eiken Visgraat Lamel Parket LV06

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Robuuste uitstraling
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Krachtige toplaag
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Gegarandeerd de laagste prijs

 

m2

Beschrijving

Een robuuste Abdij tint is momenteel erg modern en tegelijkertijd tijdloos. Door de vele kleuren bruin die in deze vloer zitten, is de vloer gemakkelijk te combineren met verschillende meubelen of andere kleurtinten. De vloer heeft maar liefst een totale dikte van 17 mm en kan probleemloos gecombineerd worden met vloerverwarming. Verder heeft de vloer lamel planken met een 4-zijdige vellingkant waardoor de vloer nog robuuster wordt! Enorm veel voordelen voor zo’n prachtige visgraat vloer!

Een visgraat vloer kan geplaatst worden over een egale, betonnen ondergrond en hiervoor is geen ondervloer nodig. U zou uw visgraat lamel parket vloer zwevend of verlijmd kunnen leggen. Kiest u voor verlijmen, dan bent u parketlijm nodig. Wij raden u aan om gebruik te maken van Parketlijm Pallmann P9, deze lijm is speciaal ontworpen voor visgraat lamel parket vloeren en is dan ook ijzersterk. In de meeste gevallen wordt een visgraat vloer verlijmd, maar u kunt er ook voor kiezen om uw visgraat vloer zwevend te plaatsen. Mocht u uw vloer zwevend gaan plaatsen, dan raden wij u aan om gebruik te maken van Nadenlijm. De nadenlijm kan aangebracht worden tussen de veer- en groef verbinding en zorgt ervoor dat alle verbonden planken een groot geheel worden. Dit voorkomt naden en kieren mocht de vloer toch gaan werken.

Langs de randen van de visgraat lamel parket vloer, wordt er vaak gebruik gemaakt van een plint. Hier hebben we verschillende keuzes in, namelijk: eiken of MDF. In eiken plinten kunt u kiezen tussen een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Dan de witte MDF plinten, deze plinten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Robuuste Eiken Visgraat Lamel Parket LV06” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie