Aanbieding!

Warm Bruin Eiken Visgraat Lamel Parket LV11

96.78 46.98 per m2

✓ 15 jaar garantie
✓ Warme kleurtint
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Sterke kwaliteit
✓ 4-zijdige vellingkant
✓ Laagste prijs

m2

Categorieën , SKU: LV11

Beschrijving

Een warme, bruine visgraat vloer is zeker dé trend van het moment. De arme kleurtinten vult uw woning met warmte en is zeer gemakkelijk te combineren met de andere kleurtinten die u in uw verdere interieur gebruikt. Een prettig gevoel bij een schitterende vloer. De vloer kan geplaatst worden door onze parketteurs maar voor de echte doe-het-zelf’er is dit de perfecte uitdaging. De vloer heeft een perfecte afmeting voor iedere ruimte en kan daardoor gemakkelijk geplaatst worden in verschillende ruimtes. Met wel 15 jaar garantie is dit een vloer voor het leven, voor gegarandeerd de allerlaagste prijs!

Een visgraat lamel parket vloer kan rechtstreeks over een egale betonnen ondergrond geplaatst worden, hier is geen ondervloer voor nodig. Een visgraat lamel parket vloer is op twee manieren te leggen: zwevend of verlijmd. Als u ervoor kiest om uw vloer zwevend te plaatsen, raden wij aan om gebruik te maken van nadenlijm. Nadenlijm zorgt voor een nog betere verbinding en gaat kieren/naden tegen. In de meeste gevallen wordt er gekozen om een visgraat parket vloer vast te verlijmen. Wij raden hierbij aan om Parketlijm Pallmann P9 te gebruiken, parketlijm speciaal voor visgraat lamel parket ontworpen en is ijzersterk. Deze lijm is van hoogwaardige kwaliteit én gemakkelijk in gebruik.

Voor de randafwerking van uw visgraat vloer, kunt u kiezen voor plinten. We hebben de keuze uit eiken plinten of witte MDF plinten. In ons assortimenten eiken plinten heeft u de keuze uit een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Ook zou u voor witte MDF plinten kunnen kiezen, die zijn verkrijgbaar in de volgende hoogtes: 6 cm, 8 cm en 12 cm.

 

Extra informatie

Toplaag

± 4 mm