Aanbieding!

Zwarte Moderne Eiken Visgraat Lamel Parket LV02

96.78 46.98 per m2

✓ Hoge kwaliteit
✓ IJzersterke toplaag
✓ Geschikt voor vloerverwarming
✓ Goedkoop
✓ 4-zijdige vellingskant

m2

Categorieën , SKU: LV02

Beschrijving

Een moderne vloer is zeker van deze tijd, wilt u alleen graag wat anders als de standaard? Bekijk dan deze moderne eiken visgraat lamel parket vloer. Deze eiken lamel parket vloer is zeer modern voor de vele frisse kleurtinten die in de vloer verwerkt zitten. Ook is de vloer zeer uniek doordat het in het visgraat verband gelegd is. De vloer heeft een eiken toplaag en is van hoogwaardige kwaliteit. De vloer kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming en is momenteel verkrijgbaar voor de allerlaagste prijs!

Een visgraat lamel parket vloer kan over een egale beton vloer geplaatst worden en is daardoor geen ondervloer nodig. De vloer kan zwevend en verlijmd geplaatst worden. Als u de vloer zwevend wilt plaatsen, dan zou u gebruik kunnen maken van nadenlijm. Nadenlijm kunt u aanbrengen in de veer- en groef verbinding. Hierdoor wordt de verbinding steviger en zal het niet uit elkaar schieten mocht de vloer toch gaan werken. Zou u de visgraat vloer willen verlijmen, bent u hier uiteraard lijm voor nodig. De beste lijm hiervoor is Parketlijm Pallmann P9. Deze lijm is speciaal ontworpen voor Visgraat lamel parket vloeren en is van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Bij een visgraat vloer kunnen uiteraard ook plinten worden afgenomen. We hebben eiken plinten, namelijk een eiken deklat of een hoge eiken plint 6 cm. Beide opties kunnen in dezelfde kleur behandeld worden als de vloer, zodat de kleur hetzelfde is. Ook zou er gekozen kunnen worden voor witte MDF plinten, deze hebben we in 3 hoogtes: 6 cm8 cm en 12 cm. Alle plinten kunnen gemakkelijk op maat gemaakt en bevestigd worden.

Extra informatie

Afmetingen 61 × 12.2 × 0.17 cm
Toplaag

± 4 mm