Houten vloeren zijn levendige vloeren die een warme en rustieke uitstraling hebben. Dé ideale vloer voor het creëren van een warm huis! De eiken lamelparketten van vloeren.nl zijn geschikt voor vloerverwarming en kunnen een aantal keren opgeschuurd worden indien gewenst. De vloer is opgebouwd uit verschillende lagen hout, wat de vloer een goede isolerende functie geeft. De lamelparketten hebben een levensduur tussen de 40 en 50 jaar en vervelen niet.

✓ 15 jaar garantie

Goede tot sterke kwaliteit

4-zijdige vellingskant

null

HOUT

null

PVC

Ondervloer

Vloeren.nl biedt vier verschillende ondervloeren aan voor houten visgraat vloeren. Dit zijn de volgende:

 Bekijk onze Sound Eliminator

Bekijk onze XPS-plaat

 Bekijk onze Groene viltplaten 

Bekijk onze Rubberen ondervloer 

De ondervloer zorgt ervoor dat de ondergrond egaal wordt gemaakt. Elke ondervloer is voor een andere ondergrond. Ook zorgen de ondervloeren voor geluidsdemping. Sommige ondervloeren zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming.

Plinten

Een houten vloer moet minimaal 10 millimeter van de muur af worden gelegd. Om dit mooi af te werken kan er een plint boven op worden geplaatst. Vloeren.nl biedt bijpassende eiken deklatjes en hoge witte MDF-plinten van 6, 8 en 12 cm aan. Ook hebben we een bijpassende hoge eiken plint van 6 cm. Plinten zijn bescherming voor muren. Een stofzuiger kan dus moeilijk de muur beschadigen doordat het de plint aanraakt en niet de muur. Klik hier voor ons aanbod.

Levertijd

De levertijd van houten visgraatvloeren besteld via de webshop van vloeren.nl bedraagt één a twee werkdagen. Als de bestelling vóór 16:00 is geplaatst en afgerekend, is het meestal de volgende werkdag thuis! Kleine pakketten worden bezorgd via PostNL en worden als postpakket afgeleverd. Grote bestellingen worden bezorgd door onze bezorgservice. Hiervoor geldt dezelfde levertijd

Levensduur

Vloeren.nl biedt houten lamel parketvloeren (eiken toplaag met berken multiplex onderlaag) aan van 1,5 cm dik. Deze hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar!

Heeft u hulp nodig?

Wij geven u graag advies en helpen u daar waar nodig is. Neem gerust contact op