Een visgraatvloer bestaat uit lamellen of stroken die in een visgraatpatroon worden gelegd. De lamellen of stroken worden verlijmd met de ondergrond, zodat de afzonderlijke onderdelen stevig blijven liggen. Een visgraatvloer kan worden gelegd met hout of PVC. De stroken zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen, breedtes en diktes voor elke gewenste uitstraling. Een visgraatvloer kan je ook combineren met vloerverwarming. Bekijk hier ons aanbod visgraatvloeren met hout of pvc

✓ Prachtige uitstraling

Te combineren met vloerverwarming

Visgraatvloer met hout of pvc

null

HOUT

null

PVC

Ondervloer voor visgraatvloer

Vloeren.nl biedt vier verschillende ondervloeren aan voor visgraatvloeren. Dit zijn de volgende:

 Bekijk onze Sound Eliminator

Bekijk onze XPS-plaat

 Bekijk onze Groene viltplaten 

Bekijk onze Rubberen ondervloer 

De ondervloer zorgt ervoor dat de ondergrond egaal wordt gemaakt. Elke ondervloer is voor een andere ondergrond. Ook zorgen de ondervloeren voor geluidsdemping. Sommige ondervloeren zijn zelfs geschikt voor vloerverwarming.

Plinten

Een houten vloer moet minimaal 10 millimeter van de muur af worden gelegd. Om dit mooi af te werken kan er een plint boven op worden geplaatst. Vloeren.nl biedt bijpassende eiken deklatjes en hoge witte MDF-plinten van 6, 8 en 12 cm aan. Ook hebben we een bijpassende hoge eiken plint van 6 cm. Plinten zijn bescherming voor muren. Een stofzuiger kan dus moeilijk de muur beschadigen doordat het de plint aanraakt en niet de muur. Klik hier voor ons aanbod.

Levertijd

De levertijd van houten visgraatvloeren besteld via de webshop van Vloeren.nl bedraagt één a twee werkdagen. Als de bestelling vóór 16:00 is geplaatst en afgerekend, is het meestal de volgende werkdag in huis. Kleine pakketten worden bezorgd via PostNL en worden als postpakket afgeleverd. Grote bestellingen worden bezorgd door onze bezorgservice. Hiervoor geldt dezelfde levertijd. Klik hier voor meer informatie over levertijden en verzendkosten. 

Afwerking en onderhoud

Een goede afwerking en onderhoud van een visgraatvloer is belangrijk. Dan blijft je visgraatvloer zo lang mogelijk mooi. Een visgraatvloer kan namelijk gaan slijten op bepaalde plekken bij intensief voetverkeer. Een goede afwerklaag is daarom erg belangrijk. Ook kun je de visgraatvloer onderhouden met speciale onderhoudsmiddelen voor parket en pvc. Deze kan je hier vinden.

Levensduur

Vloeren.nl biedt houten lamel parketvloeren (eiken toplaag met berken multiplex onderlaag) aan van 1,5 cm dik. Deze hebben een gemiddelde levensduur van 50 jaar.

Hulp nodig?

Wij geven je graag advies en helpen daar waar nodig is. Neem gerust contact op.