Nazomer, ook in je interieur!

Ook aan de zomer komt een einde, inmiddels is het bijna zo ver en kunnen we bijna afscheid nemen van de zomer. De één vindt het jammer en de ander kan niet wachten tot de winter er is. Gelukkig zijn we nog niet zo ver, we zijn met elkaar nog lekker aan het ‘na-zomeren’. Eigenlijk is het best gek, die nazomer. Het ene moment loop ik in mijn zomerse kleding buiten vol op te genieten van de zon, het andere moment haal ik mijn vest uit de kast en lig ik met een dikke deken op de bank. De nazomer zorgt dus voor veel verschillende temperaturen en dagen. Op zich best spannend van wat er aan gaat komen, maar stiekem vinden we dat allemaal best leuk, toch? 

Bron: Pinterest

Wat veranderd er nu?

Je interieur in je woning is zeker een van de belangrijkste dingen in je huis. Onder interieur vallen vele dingen, denk hierbij aan: meubelen, decoratie, de kleurtinten in je woning/ruimte en uiteraard de vloer. Tijdens het ‘na-zomeren’ denk ik vaak na over wat ik in mijn interieur al lichtelijk kan veranderen zodat mijn woonstijl heerlijk met de seizoenen meegaan. De vele, zomerse kleurtinten maken plaats voor de herfst-achtige kleurtinten en de decoratie kan zo langzamerhand aangepast worden. Het is de kunst om je woning zo in te richten, dat het heerlijke najaar je woning binnen kan treden. De heerlijke zonnestralen zouden naar binnen mogen schijnen en zijn warmte afgeven. Maar ook in de regenachtige dagen is het fijn om een lekker knus hoekje te hebben om je lekker terug te kunnen trekken. Er zijn wel meer dan 100 mogelijkheden, neem de tijd en kies voor de juiste indeling!

Bron: Pinterest

Stap voor stap.

Uiteraard hoeft u niet direct uw hele interieur te veranderen als de herfst voor de deur staat, maar toch kan er wel steeds in kleine stapjes naar de herfst-sferen gewerkt worden. Die kleine stapjes zullen ervoor zorgen dat uw woning of ruimte, langzaam maar toch, in de herfst-sfeer komen. Denk bijvoorbeeld aan een boeket met prachtige bloemen, voor mij de perfecte manier om een nieuw seizoen in te luiden. Ook maken bloemen uw woning gezelliger & dat wil natuurlijk iedereen. Ook ben ik enorm fan van kaarsen, die brengen toch echt de sfeer in huis. Heerlijk op de bank met een boek en een paar leuke kaarsen aan, de ideale avond! Ook in de buitenlucht is dit enorm romantisch, zolang we nog aan het ‘na- zomeren’ zijn kan dit nog prima! Het wordt dan wel iets eerder donker ’s avonds en ook koelt de temperatuur af, maar met een warme vuurkorf en een aantal kaarsen creëer je de perfecte, romantische setting. Allemaal kleine tips om dichter bij de herfst te komen én te genieten van de nazomer!

Bron: welke.nl

Vloeren crisis.

Ik hoor het vaak genoeg, mensen die na een heerlijke zomer de herfst tegemoet komen en hun huis willen opknappen. Er wordt flink geklust om voor de winter het huis helemaal ‘af’ te hebben! De ultieme kans om te veranderen van vloer. Een vloer in een woning, is echt de sfeermaker. Een vloer uitkiezen is zeker niet een gemakkelijke keuze en het is een grote uitgave. Wel geeft een nieuwe vloer je woning zo’n ontzettende boost. Zo doet een nieuwe vloer je woning veel goeds, maar dan komt het maken van de keuze.. Welke vloer moet het worden? Wordt er gekozen voor een natuurlijke houten vloer waardoor je de natuur in je woonkamer beleeft? Of kies je voor een mooie budget laminaat vloer die ervoor zorgt dat je woning opfleurt voor een mooie prijs. Ook kan er gekozen worden voor een visgraat vloer, een authentieke patroonvloer wat tijdloos is. Of toch de milieubewuste keuze en een prachtige PVC vloer die jaren mee gaat én tegen enorm veel dingen bestand is.

Bron: Pinterest

Waar zou u voor kiezen?

Houdt deze pagina in de gaten, volgende week komt er weer een nieuwe Blog!