Nazomer, ook in je interieur!

De zomer is voorbij en langzamerhand moeten we afscheid nemen van de heerlijke warme temperaturen. Gelukkig kunnen we ons verheugen op een heerlijke nazomer. De nazomer heeft nog veel dagen waarop je gewoon met een shirtje naar buiten kan, maar ook wel een paar dagen waarop je liever binnen blijft en met een dikke deken op de bank ligt. Tevens is de nazomer een perfect moment om, op die minder lekkere dagen, je interieur alvast herfst- en winterproof te maken.

Bron: Pinterest

Interieur veranderen

Het interieur van je huis is het karakter van je woning en het reflecteert natuurlijk jouw smaak en stijl. Als je elke keer dat je binnenkomt een fijn gevoel wil krijgen, dan is het belangrijk dat het interieur goed bij je past en dat je kan genieten van de meubels die je hebt gekocht. Daar hoort ook de vloer bij. Tijdens de nazomer kijk ik vaak naar nieuwe mogelijkheden om mijn interieur te veranderen. De zomerse tinten maken plaats voor herfstachtige tinten en ik zorg ervoor dat er een plek in huis is waar de zon naar binnen kan om warmte af te geven op mooie dagen én een plekje waar ik me terug kan trekken als de minder mooie dagen zich aandienen. Een lekker knus plekje met een dekentje, een kop thee en een goed boek om eens lekker te kunnen ontspannen.

Bron: Pinterest

Stap voor stap

Om je interieur in herfstsfeer om te toveren heb je geen grote veranderingen nodig. Dit kan je ook in kleine stapjes doen. Langzaam maar zeker krijgt jouw interieur steeds meer herfsttinten. Begin bijvoorbeeld eens met een boeket op tafel, een makkelijke en snelle manier om een ruimte een hele andere sfeer te geven. Daarnaast geven bloemen een frisse en romantische sfeer. Het maakt je huis direct een stuk gezelliger. Wat ook perfect past bij de nazomer en de herfst, zijn kaarsen. Kaarsen brengen gezelligheid en warmte. Met een paar kaarsjes aan is het direct super knus in huis. Overigens hoef je niet in huis te blijven om een gezellige avond te hebben, ook in de tuin kan je in de nazomer perfect buiten zitten met een vuurkorfje aan en een paar lantaarntjes of fakkels in de tuin.

Bron: welke.nl

Grote herfstschoonmaak

In de herfst en in de lente doen we vaak een grote schoonmaak. Ineens ontstaat de drang om het huis flink op te ruimen, dingen die we nooit meer gebruiken weg te gooien en de hele boel grondig schoon te maken. Heerlijk! Als we klaar zijn met de grote schoonmaak, voelen we vaak de drang om wat nieuwe spulletjes te kopen. We hebben tenslotte ook veel weggedaan, dus er is ruimte voor iets nieuws… Toch? We horen vaak in de nazomer dat mensen een nieuwe vloer willen, maar dat ze niet goed weten welke. Die drang om iets nieuws te kopen en het huis op te knappen is er wel, maar verder moeten ze nog oriënteren op welke vloer het moet worden. Een lastige keuze en natuurlijk geen kleine uitgave. Een nieuwe vloer geeft je huis een enorme boost. Hou je van de natuur? Dan is een houten vloer perfect voor jou. Heb je een kleiner budget, dan kan je met een laminaatvloer je woning heel mooi opknappen voor een zachte prijs. Wil je een strakke vloer met weinig onderhoud? Dan is PVC de juiste keuze voor jou. En dan heb je nog keuze uit de kleur en het patroon… Maar geen stress. We helpen je met deze keuzes! Je kunt ons altijd mailen, bellen of chatten via de website. We geven je vrijblijvend stylingsadvies en informeren je over alle vloeren op Vloeren.nl.

Bron: Pinterest