Hout, laminaat of PVC?

De slaapkamer…. Voor de een alleen een plek om te slapen en voor de ander een zeer belangrijke plek om tijd door te brengen. Welke vloer leg je in je slaap kamer en wat is nou ‘fijn’. Van vroeger uit wordt er vaak gedacht om tapijt te plaatsen in de slaap kamer. Dit aangezien dit prijs technisch ideaal was en het niet koud aan voelt. Nu zijn we vele jaren verder en verbeterd de kwaliteit van de ‘harde vloeren’ zich steeds meer. Wil je van het tapijt af en wil je iets nieuws voor in je slaap kamer? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn!

Bron: Pinterest

 

 

Mogelijkheden.

Wat erg belangrijk is in je slaapkamer is uiteraard de kleur. Welke kleur valt in de smaak en wat past bij je? Uiteraard heeft iedereen zo zijn voorkeur qua kleur en formaat. Misschien heb je al een voorbeeld gezien wat je erg leuk vindt? Dan zou je kunnen vergelijken. Dan kom je aan op de vloersoort, waar kies je voor? Wij kunnen u vele verschillende soorten aanbieden, zoals: hout, laminaat of PVC. Welk vloersoort is gezicht voor u?

Hout.

Hout brengt de natuur in uw slaapkamer. Brengt warmte en voelt warm aan! Wat uw ondergrond ook is, met de juiste ondervloer kan deze prima geplaatst worden! Hout kan eventueel zelf geplaatst worden, maar dit is niet het gemakkelijkste klusje. De echte doe-het-zelf’er red zich prima met deze gemakkelijke lamel vloerdelen. Ook kan de vloer gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming.

Bron: Vloeren.nl

Laminaat.

Laminaat is in verschillende formaten en prints te verkrijgen. Een laminaat vloer voelt over het algemeen iets kouder aan dan hout of PVC. Uiteraard is verschillend per ondergrond en ondervloer die gebruikt wordt. Laminaat valt onder de goedkopere vloeren en zo kunt u dus voor een mooie prijs een prachtige vloer leggen in uw slaapkamer.  Laminaat is ook zeer eenvoudig zelf te leggen.

Bron: Vloeren.nl

PVC.

PVC vloeren bestaan 100% uit kunststof en is daardoor volledig waterbestendig. PVC vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en kunnen al op maat gesneden worden met een stanleymes. Door het luxe klik-systeem zijn de planken gemakkelijk met elkaar te verbinden.  PVC is goed te combineren met vloer verwarming en heeft vrij weinig tot geen contact geluid. U zult op de eventuele benedenverdieping vrijwel geen voetstappen horen van de vloer op de verdieping erboven horen! Gebruik de juiste ondervloer en het plaatje is compleet!

Bron: Vloeren.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Online bestellen.

Bent u toe aan een nieuwe vloer en heeft u uw droomvloer gezien? Bestel hem dan eenvoudig online! Voor 16:00 uur de betaling binnen, is eventueel de volgende dag al geleverd! Ideaal! Hierboven alle mogelijkheden op een rijtje voor uw nieuwe slaapkamervloer, voor welke keuze gaat u?

Voor vrijblijvend advies of informatie kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers!

 

Bron: Vloeren.nl