Winter, tijd voor gezelligheid!

De temperatuur daalt, het is op tijd donker en de kerst komt eraan! Kort samengevat: gezelligheid! Rond deze tijd is het natuurlijk erg leuk om je woning ‘winter-proof’ te maken. Denk hierbij aan leuke decoratie, andere meubelen en misschien zelfs een andere vloer. Je kunt alle kanten op en kunt een eigen winter sfeer creëren! Wat meer kaarslicht of een lekkere sprei op de bank, een heerlijke, nieuwe relax stoel of een mooie, nieuwe warme vloer. Met de juiste aankleding krijgt uw woning sfeer!

Bron: Pinterest

Sinterklaas & Kerst…

De gezelligste tijd van het jaar komt eraan: Sinterklaas & kerst… Sinterklaas, het ultieme kinderfeest met leuke cadeautjes en Sint & zijn pieten. Groot plezier voor jong en oud maar voor al gezelligheid met veel zoetigheid! Daarna wordt er al vlot gevolgd met Kerst. Familie komt bij één om het Kerstmis te vieren, vaak met lekker eten en ontzettend veel plezier & gezelligheid. Misschien met een mooie kerstboom en cadeautjes onder boom. Veel is mogelijk in deze magische periode! Maar wat vooral veel veranderd is het interieur in de woning! Van sinterklaas met cadeautjes en pepernoten naar een Kerstboom en kerst verlichting. Wat geeft u het echte wintergevoel, kerst of sinterklaas?

Bron: welke.nl

Een nieuwe vloer!

Rond dit tijdstip van het jaar, is het de ideale tijd om uw woning te voorzien van een nieuwe vloer. Verwen u zelf en kies die droomvloer! Bekijk dan eens de collectie visgraat vloeren. Ik zelf krijg er altijd een warm gevoel van! Een prachtige, klassieke patroonvloer wat steeds meer gekozen wordt tegenwoordig. Een prima cadeau van de sint of de kerstman Onze collectie visgraat vloeren zijn in vele kleuren te verkrijgen, welke kleur past bij u?

Bron: Pinterest

Tips voor uw visgraatvloer!

Welke vloer heeft u in huis? Wat mijzelf echt aanspreekt voor gezelligheid, is een robuuste houten vloer. Dit kan een visgraat vloer zijn, maar ook gerust een eiken lamel parket vloer. In de winter brengt het sfeer met zich mee, maar er zijn wel een paar dingen waar je bij aan moet denken in de winter.. In de winter daalt namelijk de temperatuur, dat is niets nieuws. Vaak daalt de temperatuur zelfs onder nul en moeten we uiteraard gebruikmaken van de kachel/verwarming. Hierdoor wordt de lucht in huis enorm droog en daalt de luchtvochtigheid. Hierdoor kan een houten vloer gaan werken en kunnen er kieren en naden ontstaan. Een kleine tip van ons: let hier op en maak gebruik van een hygrometer & een luchtbevochtiger. Een hygrometer meet de luchtvochtigheid. Zodra de luchtvochtigheid te laag is, kan er gebruik gemaakt worden van een luchtbevochtiger. Deze zorgt voor een stijging in de luchtvochtigheid en zorgt dat uw vloer niet/minder gaat werken en mooi blijft! Een goede tip voor in de winter!

 

Bron: Pinterest

 

Service

Heeft u meer vragen of wilt u graag meer weten over visgraat vloeren of over alle andere vloeren die wij in ons assortiment hebben? Geen enkel probleem! Neem dan gewoon contact met ons op! Wij staan alle werkdagen van 08:30 tot 16:00 uur voor u klaar, zowel telefonisch, via de chat en de e-mail! Twijfel niet en neem contact met ons op. Ook kunt u gratis stalen aanvragen van alle vloeren! Zo kunt u perfect zien hoe de kleur er in het echt uit ziet! Allemaal kleine dingetjes om u goed van dienst kunnen zijn, de ultieme kerstgedachte ! (Alleen bij Vloeren.nl het hele jaar door….)

Goede Service van Vloeren.nl

Wanneer besteld u uw nieuwe vloer? 

Bron: Vloeren.nl