Winter, tijd voor gezelligheid!

Als de winter eraan komt, maakt iedereen z’n huis winterproof. Een gezellige, warme inrichting met veel kaarsjes. Ook de decoratie verandert, voornamelijk de kleine dingetjes natuurlijk, maar soms worden ook de grote meubels vervangen. En, het zal je misschien verbazen, vrij veel mensen kiezen in de winterperiode voor een nieuwe vloer. In de feestmaanden hebben we vaak een mooie aanbieding en daar moet je natuurlijk van profiteren! Zo krijgt je woning vlak voor het einde van het jaar toch nog een hele nieuwe uitstraling.

Bron: Pinterest

Sinterklaas & Kerst

Het wordt niet voor niets de feestmaand genoemd: december is met Sinterklaas en Kerst één groot feest. Daarbij komen nog de mooie aanbiedingen en acties die winkels vaak starten. Het is ook een maand waarin de interieurs in huizen een volledige verandering ondergaan. Er liggen regelmatig pakjes en cadeautjes in huis, we versieren het huis en de tuin in een super knusse kerstsfeer. De ideale maand om een nieuwe vloer aan te schaffen!

Bron: welke.nl

Een nieuwe vloer!

Vloeren.nl heeft ruime keuze uit vloeren die veel warmte uitstralen. Denk bijvoorbeeld aan een echte houten vloer, of een mooie visgraatvloer. De decembermaand is het perfecte moment om een nieuwe vloer te kopen. Geef jezelf een kerstcadeautje en kies vandaag nog een prachtige nieuwe vloer uit.

Bron: Pinterest

Tips voor je visgraatvloer

Visgraatvloeren zijn momenteel heel erg populair en worden vaak gebruikt bij houten vloeren of PVC. Ik vind persoonlijk een houten vloer het mooiste, deze straalt de meeste warmte uit en ziet er dan ook heel sfeervol uit. Vooral in de winter komt deze sfeer naar voren. Een dingetje waar je in de winter wel op moet letten bij een houten vloer is de werking. De temperatuur buiten is (uiteraard) een stuk lager. Binnen hebben we dan wel verwarming, de lucht wordt wel droger en daardoor reageert een houten vloer op. Deze krimpt in en daardoor kunnen er kleine kieren ontstaan. Dit kan je voorkomen door gebruik te maken van een luchtbevochtiger en natuurlijk door de temperatuur niet te laag te laten worden in huis. Dan is de kans op een werkende vloer het minst groot.

 

Bron: Pinterest

 

Service

Heb je meer vragen of wil je graag meer weten over visgraatvloeren of over alle andere vloeren die wij in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op. Wij staan alle werkdagen van 08:30 tot 16:00 uur voor je klaar, zowel telefonisch, via de chat en de e-mail. Ook kan je gratis stalen aanvragen van alle vloeren. Zo kan je perfect zien hoe de kleur in het echt eruit ziet.

Goede service van Vloeren.nl

Wanneer bestel jij een nieuwe vloer? 

Bron: Vloeren.nl